Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Eindhovenu

Mamić: Protiv PSV-a ovaj put neće biti prazne tribine

Zoran Mamić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
06.11.2013.
u 21:15

- Teško je večer prije utakmice govoriti kako će izgledati utakmica u odnosu na prošli dvoboj, ali ekipe će sigurno biti slične. PSV igra uvijek na isti način, a jedina velika razlika je u tome što neće biti prazne tribine kao na Maksimiru – rekao je Mamić.

Dinamo je nakon tri utakmice u Europskoj ligi još bez pobjede. Modri su upisali samo jedan bod, no nadaju se da će prvi trobod doći u četvrtak u Eindhovenu protiv PSV-a.

Dinamovci su s puno samopouzdanja otišli u Nizozemsku, a ništa manje samouvjereni nisu bili pred utakmicu. Trener i sportski direktor Zoran Mamić vjeruje da njegovi igrači mogu iskoristiti slabiju formu PSV-a.

- Kao što sam rekao zadnjih dana, samo pobjeda nas ostavlja u igri i želimo dobiti utakmicu te osvojiti tri boda. Tako ćemo se postaviti unatoč tome što respektiramo PSV, po meni najbolju momčad ove grupe i gledamo ih s puno poštovanja iako nisu u dobroj formi. Ipak, vjerujemo u svoju kvalitetu, volju i želju koju ćemo sutra imati i želimo dobar rezultat – rekao je Zoran Mamić, prenosi službena stranica Dinama.

Dinamo je prvu utakmicu s PSV-om na Maksimiru igrao bez gledatelja.

­- Teško je večer prije utakmice govoriti kako će izgledati utakmica u odnosu na prošli dvoboj, ali ekipe će sigurno biti slične. PSV igra uvijek na isti način, a jedina velika razlika je u tome što neće biti prazne tribine kao na Maksimiru – rekao je Mamić.

I Josip Pivarić je optimist.

- Došli smo ovdje po tri boda iako znamo kakav je protivnik pred nama. PSV je vrlo dobra momčad, vjerojatno najbolja u skupini, ali nas samo pobjeda ostavlja u igri iako i remi ostavlja neke kombinacije. Dat ćemo svoj maksimum i nadamo se da će završiti dobro za nas - rekao je Pivarić.

>> Zbunjeni Šimunić: I mi smo u maloj krizi. Zapravo više nismo

Ključne riječi

Komentara 1

IN
Ineboimorejeplavo
08:48 07.11.2013.

Dajte sve od sebe i rezultat ce doci. Nema Predaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije