Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO DETALJE
Povratak na članak

Mamić priznao Englezima: Modrić mi je vratio novac od transfera

- Pregovarao sam oko transfera Alena Halilovića i Tina Jedvaja u Tottenham. Moj sin je bio njihov zastupnik i prevoditelj. Sjedili smo u Levyjevom uredu. Ponudili su 10 milijuna eura i tajnica nam je donijela čaj.

Komentari 95

BB
Bruno_Bear1
09:33 01.09.2019.

Mamić ako je i uzeo, uzeo je od onog što je zaradio, a šro ćemo sa slučajnim i njegovom kukulele mafijom koji su opljačkali državu za više od 100 milijardi otpisivanjem dugova, raznim kriminalnim aferam i još uz to su zadužili državu za 145 milijardi. Tko normalan to može razumjeti, kako još danas mogu komunjarski kriminalci bez istraga, procesa i presuda još dana tako pljačkati državu

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
10:13 01.09.2019.

Mamić je žrtva jugo udbaške i jugo komunističke mafije. podsjetio bih sve one kratkog pamćenja da je ministar u vladi Zorana Milanovića, zamislite ministar obrazovanja, slao huškačke poruke "neka pogledaju u ogledalo i pljunu u ono što vide" i pozivao na linč nogometnih djelatnika među kojima i Mamića. Sjećate li se onog smrada koji je na javnoj tv posprdno izjavio da Hrvatska neće igrati značajniju ulogu na Mundialu u Rusiji. eto takve vucibatine, koje parazitiraju na tuđi račun, se žele dokopati novca nogometnog saveza i kluba. novac im ne smrdi ali im smeta ruka na grudima naših sportaša prilikom izvođenja himne. eto to je glavni cilj, a sve ostalo je zabava za sitnozube, koji još uvijek "puše" one floskule o pravdi i poštenju.

VL
DU
Deleted user
08:59 01.09.2019.

Da ne mislite da mi je on simpatičan (ne, jer lakoćom dobijete od njega salvu uvreda) - ali moderan sport, pri čemu ne mislim na ritmičku gimnastiku nego visokoprofitne sportove, uopće nije moguće raditi po zakonu. Jer zakon u Hrvatskoj ne dozvoljava fleksibilnost, kakva je nužnost u takvim transferima i zamjenama igrača i dr. Tako da možda on prekršio neki zakon, ali što je neizravno napravio za klub i kasnije za reprezentaciju - to ni jedna suma koja bi se investirala u diplomatske i marketinške napore ne bi vratila Hrvatskoj. Bio ljetos s Indijcima koji rade u Dubaiju, ljetovali kod nas nakon što su vidjeli uspjeh repke i kako je krasna žena naša predsjednica. poslije finala SP. I od svih koji rade ili sreću ljude iz inozemstva možete čuti takve priče, da je Hrvatska in - zbog nogometa, a tu Mamić, htjeli mu to priznati dušmani ili ne, ima lavovsku ulogu. Čak i u regiji , zavide nam na Mamiću! Pitajte nogometne/fudbalerske dužnosnike/funkcionare redom. On je izvezao naših igrača u vrijednostima nekoliko stotina milijuna eura! Čak stvorio i sustav (e.g. Olmo) za mlade igrače via Lokomotiva. Zaslužio je da izbjegne zakonske kazne u Hrvatskoj, htjeli mi to priznati ili ne.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
10:45 01.09.2019.

"Dinamo je jedan od rijetkih klubova u regiji koji ne kontroliraju navijači, a sve zahvaljujući meni." Zato i jeste najuspjesniji jer tim takozvanim profesionalnim navijacima je mjesto na tribinama a ne u upravama klubova.

VL
DA
Dak1959
13:51 01.09.2019.

Ja znam da se ova istina neće svidjeti nekima . Ali da nije Bilo Mamiča ne bi bilo ni ovako dobrog Dinama . Ne bi bilo ni igrača kao što su Modrić ,Lovren , Pranjić , Vida , Čorluka itd. itd. A to znači ni Hrvatske kao Vice prvaka Svijeta .

VL
CR
creedence1954
15:06 01.09.2019.

Možete reći da je lopov i slično, ali činjenica je da su njegovi igrači među najboljima na svijetu, da je pola repke iz njegovog kluba. Realno,u ovoj zemlji Maminjo sa svojim provizijama je sitan igrač. Pisati o tome je zamagljivanje istine! Pravo pitanje: Gdje su oni koji su tržili banke, telekome, uništavali i preprodavali tvornice ....???

VL
PA
pappmisi
13:06 01.09.2019.

Da mnam Zivis 100 godina Zdravko !!!!! Da nam vodis Dinamo jos 30 Godina !!!!!

VL
DU
Deleted user
11:12 01.09.2019.

"Dovedoše dakle Isusa pred upravitelja. Upita ga upravitelj: »Ti li si kralj židovski?« On odgovori: »Ti kažeš.« I dok su ga glavari svećenički i starješine narodne optuživale, ništa nije odgovarao. Tada mu reče Pilat: »Ne čuješ li što sve protiviv tebe svjedoče?« I ne odgovori mu ni na jednu riječ te se upravitelj silno čudio. A o Blagdanu upravitelj je običavao svjetini pustiti jednoga uznika, koga bi već htjeli. Tada upravo bijaše u njih poznati uznik zvani Baraba. Kad se dakle sabraše, reče im Pilat: »Koga hoćete da vam pustim: Barabu ili Isusa koji se zove Krist?« Znao je doista da ga predadoše iz zavisti. Dok je sjedio na sudačkoj stolici, poruči mu njegova žena: »Mani se ti onoga pravednika jer sam danas u snu mnogo pretrpjela zbog njega.« Međutim, glavari svećenički i starješine nagovore svjetinu da zaište Barabu, a Isus da se pogubi. Upita ih dakle upravitelj: »Kojega od ove dvojice hoćete da vam pustim?« A oni rekoše: »Barabu!« Kaže im Pilat: »Što dakle da učinim s Isusom koji se zove Krist?« Oni će: »Neka se razapne.« A on upita: »A što je zla učinio?« Vikahu još jače: »Neka se razapne!« " Mt 27, 11 - 23

VL
Avatar jambo
jambo
15:55 01.09.2019.

Eee da je nama u (J)Ajduku jedan Zdravko Mamic!!!!

VL
VE
velist
09:19 01.09.2019.

Neka 'rezultati' prosude tko je u 'pravu' a tko u 'krivu'. Sve ostalo je politikanstvo ili mlaćenje prazne slame. Priznali mi to ili ne, ali 'strukture' još uvijek 'kolo vode'.

VL
Avatar opara1
opara1
14:07 01.09.2019.

Što se pravdaš ,, pravda nije za svakoga.

VL
CH
che99
20:01 01.09.2019.

ugovori na 10 godina, bbbuuahahahahahahahahahah

VL
CH
che99
19:53 01.09.2019.

"Prije nego što sam došao u Dinamo imao sam menadžersku agenciju. Ona je ugašena kad sam se vratio u Dinamo, a moj je sin nastavio posao kao agent" BBBuuuahahahahahahahahahahahahhaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahahahhaahhaahahahahahahahahahahahhahahahahaahahhaahahahahahahahhahahaahahahahahhhahahahahahahahahahahaahahahahahahh

VL
GE
generacija57
08:49 01.09.2019.

A od koga je čuo da će biti osuđen?

VL
Avatar Rupa
Rupa
18:06 01.09.2019.

Da je Hrvatska u svojoj srži trula .....dokazuje ovaj hercegovački bandit, mafjaš, kriminalac, hohštapler koji bježi pred hrvatskim zakonomim u zločinačku mafijašku kleroustašku hercegovačku vukojebinu sa metropolom zvanom Međugorje ili ispravnije mafijaško, zločinačko, kleroustaško Međunožje gdje vodi javne molitvene skupinepine isto takvih primitivnih hercegovačkih kriminaalca, bitangi, muljatora, grebatora, i vucibatina..... Dakle taj i takav monstrum, zločinački um osuđen na šest godina zatvora, bjegunac,razbojnik, primitivac, usudi se prozivati i izvrgavati javnom linču i ruglu najviše dužnosnike hrvatskoga pravouđa, pravosudne institucije i ustavnopravni poredak RH uz suport svih javnih medija (sic!)........ Dakle, u tom zločinačkom mu ludilu ima sistema......... Ucjenama i reketarenjem bjegunac pred zakonom, osuđenik i lopov drži u šahu Kitarovićku i niz visokih hadezeovih uhljeba koji, a posebno Kitarovićka, šute kao zaliveni, budući im se kao bumerang sada vraćaju druženja, bakanalije, orgije, terevenke, večere i tulumarenja koje je financiralo mafijaško podzemlje na čelu sa Mamićem,....... a sa Kitarovićkom u glavnoj ulozi mafijaške domine i patrone....... Sve je trulo u državi Hrvatskoj......... A Mamić nije sam! Iza njega stoji već odavnop poznata urotnička grupa sa Vargom, Brkićem, Tolušićem, Karamarkom, Stierom, Kovačem, Kitarovićkom ...

VL
TO
Tomi0713
08:12 01.09.2019.

A joj Halilovicu

VL
MA
Marsijanac
19:14 01.09.2019.

Zivio Maminjo , dolje neradnicka crvena banda!

VL
MA
Marsijanac
19:11 01.09.2019.

Hvala Maminjo za Dinamo i repku, hvala za Modrica, Mandzu , Lovrena i Olica, hvala za Dudua i Sammira, hvala za Olmica i jos stotine stvari...

VL
Avatar navijač
navijač
08:44 01.09.2019.

Koliko su od države "izvukli" oni koji mu sude?

VL
Avatar sniper
sniper
10:32 01.09.2019.

kako se zove onaj lik sa ceste koji nosi rolex, a koji uzima novce i zaradu od prostitutki nakon šta one obave posal, a njima govori kako se brine za njih i radi im za njihovo dobro?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.