Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rošade u maksimirskoj 128

Mamić pojačava Dinamo - Ivanom Brkljačić

'01.09.2010., Sportski park Mladost, Zagreb - 60. jubilarni memorijal Borisa Hanzekovica, IAAF World Challenge Zagreb 2010.Ivana Brkljacic i Milan Bandic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
04.03.2012.
u 21:42

Zdravko Mamić dovodi u Dinamo Ivanu Brkljačić! Posao će joj biti pojačati modru PR službu, a cilj je privući gledatelje na maksimirske trbine.

Uz našu olimpijku, u Dinamu se priprema i pozicija za Željka Klarića, bivšeg doministra sporta, koji će sjesti u fotelju savjetnika uprave, te jednog pravnika koji će biti pomoć Damiru Vrbanoviću, odnosno preuzet će pravne poslove kad Vrbanović ode na poziciju predsjednika HNS-a, kako smo već pisali.

Komentara 14

ĆA
ćaćaća
23:14 04.03.2012.

gledatelje može privući jedino ako će na poluvremenu pokazat golu guzu i cike:)) ok ona je malo jača(punašnija) pa su valjda mislili da na taj način pojača dinamo:))

CR
crocro
07:02 05.03.2012.

Naš dragi Dinamo, naš voljeni Dinamo, naš europski Dinamo, naš Dinamo koji je zapažen u Ligi prvaka, naš Dinamo koji ima vrhunskog trenera, naš Dinamo koji ne rasipa igrački korpus, naš perspektivni Dinamo, naš Dinamo koji ima vrhunski stadion i naš Dinamo koji na stadionu nema huligane, imao bi više, puno više navijača da preimenuje klub u \"Hokejaški klub Medvešćak\".

Avatar mlijeko
mlijeko
22:15 04.03.2012.

Pravi potez. Kako Čačić trenira ekipu, možda bi bilo bolje da Ivana preuzme i ekipu. Sigurno bi bolje igrali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije