Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Mamić: Ne razmišljam o Celticu, već o Ponikvama

Zoran Mamić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23.09.2014.
u 18:44

– Kup utakmice su uvijek posebne, ne samo kod nas nego svugdje i često se događaju iznenađenja, tako da moramo biti oprezni. Naravno, uvjeren sam da će moji igrači ozbiljno shvatiti susret pred nama i da se to neće dogoditi sutra – rekao je trener Dinama

Dinamo u srijedu utakmicom u zagrebačkim Gajnicama otvara lov na još jedan trofej – hrvatski Kup. Modri su u sjajnoj formi, nižu odlične rezultate pa, iako će trener Zoran Mamić u 1/16 finala protiv Ponikvi priliku dati igračima koji su imali manju minutažu, jasno je kako su prvaci apsolutni favoriti.

– Svi zaista odlično rade na treninzima, konkurencija je velika i to su zaista slatke brige za trenera. Upravo zbog toga sam uvjeren kako će oni koji će igrati protiv Ponikvi imati puno motiva, odigrati pravu utakmicu i proći dalje – rekao je trener uoči utakmice.

Modre u 20-ak minuta udaljene Gajnice dolaze po prolaz.

– Naravno da nas zanima što lakši prolaz, uvjerljiva pobjeda i da sve prođe bez ozljeda. Vjerujem da će u Gajnicama biti praznik nogomet u kojem će svi uživati, a mi proći dalje – priča trener modrih dan uoči utakmice pa upozorava:

– Kup utakmice su uvijek posebne, ne samo kod nas nego svugdje i često se događaju iznenađenja, tako da moramo biti oprezni. Naravno, uvjeren sam da će moji igrači ozbiljno shvatiti susret pred nama i da se to neće dogoditi sutra – rekao je trener pa nastavio o sastavu:

– Imamo 20-ak igrača i sve vrijeme ih rotiramo kako bi bili u optimalnoj formi. Uostalom, često su ove sezone upravo igrači koji su ulazili s klupe reagirali sjajno i usmjerili utakmicu u našem smjeru.

Trener nije ulazio u detalje, ali je rekao: – Bit će dosta promjena. Neki igrači koji su imali seriju utakmica će dobiti odmor, a svoje će minute dobiti oni koji su nešto manje igrali. Svi zaista odlično rade na treninzima, konkurencija je velika i to su zaista slatke brige za trenera. Upravo zbog toga sam uvjeren kako će oni koji će igrati protiv Ponikvi imati puno motiva.

Modri su nakon fantastičnih pobjeda protiv Astre i Rijeke u tjednu iza nas u sjajnoj formi.

– Samopouzdanje momčadi je golemo, atmosfera je sjajna i naravno da to možemo održati samo nastavimo li ovako dobro igrati i pobjeđivati. Celtic? Prvo su Gajnice i Ponikve, a potom utakmica u Koprivnici. Idemo utakmicu po utakmicu – zaključio je trener modrih.

Utakmica u Gajnicama počinje u 15:30, a u ovoj fazi natjecanja igra se jedna utakmica.

>> Zoran Mamić: Trener za rušenje plavih prokletstava

Komentara 4

Avatar mlijeko
mlijeko
19:52 23.09.2014.

Ako je nerješeno jel se igraju produžetci ili se odmah pucaju penali u ovoj fazi kupa?

UV
UvijekDesno
22:18 23.09.2014.

ne varam*

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije