Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON 3. OPTUŽNICE

Mamić na stolu sarajevskog restorana pjeva: 'Ne može nam nitko ništa'

Zdravko Mamić
Foto: Klix.ba/Screenshot
1/3
06.10.2019.
u 12:48

Mamić je subotnju večer proveo u jednom sarajevskom restoranu. Okupljeni su se dobro zabavljali, a u odličnom ozračju Zdravko je otpustio kočnicu te je plesao i pjevao

Bivši Dinamov savjetnik Zdravko Mamić nije previše zabrinut što je protiv njega potvrđena i treća optužnica, kojom ga se tereti da je nezakonito s Dinamovog računa u Klagenfurtu podigao ukupno 2,2 milijuna eura. Taj novac je kasnije koristio u osobne svrhe.

Mamić je subotnju večer proveo u jednom sarajevskom restoranu. Okupljeni su se dobro zabavljali, a u odličnom ozračju Zdravko je otpustio kočnicu te je plesao i pjevao, piše portak klix.ba.

Na video snimki se vidi kako Zdravko pleše na stolu i pjeva 'Ne može nam nitko ništa' od Mitra Mirića. Njegov nastup u raskopčanu košulju svi su odlično prihvatili, a on im je s osmijehom na licu mahao rukama.  Mamić je ponovno bio u centru pažnje.

>>> Pogledajte što je Davor Šuker rekao o gostovanju reprezentacije na Poljudu

Ključne riječi

Komentara 51

RM
ruzica_mario
13:19 06.10.2019.

zdravkec pisa po pravosudju

KU
Kultura
13:19 06.10.2019.

Neka ga tamo gdje kulturoloski i pripada.

RZ
Rocky.Zg
12:58 06.10.2019.

Nažalost , ne može mu nitko ništa jer ima brdo pokradenih novaca , i HDZ iza sebe kao i predsjednicu koju je sponzorirao. To je slika današnje Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije