Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNI KAOS

Mamić komentirao Dinamov poraz i zapalio društvene mreže. Pozivaju ga da se vrati na Maksimir

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/3
06.10.2023.
u 09:20

Zdravko Mamić se trenutno nalazi u BiH gdje je pobjegao prije no što je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz kluba

Zdravko Mamić se oglasio na društvenim mrežama nakon gorkog poraza Dinama od Ballkanija (2:0) u drugome kolu grupne faze Konferencijske lige. Poraz je još teži pošto je uslijedio nakon izgubljenog derbija protiv Hajduka u prošlome kolu HNL-a.

Mamić, čija je struja u Dinamu izgubila uporište nakon što je Skupština konačno izabrala novi Nadzorni i Izvršni odbor, na Facebooku se nije oglasio riječima, već pjesmom. Objavio je pjesmu Indexa u izvedbi Crvene Jabuke, "Bacila je sve niz rijeku".

GALERIJA Katastrofalni Dinamo doživio tešku sramotu, na Kosovu poražen od nogometnih anonimaca

Mostar: Konferencija za medije Zdravka Mamića u hotelu Mepas
1/5

Publika na društvenim mrežama reagirala je lavinom komentara, među kojima su brojni bili oni koji dozivaju njegov povratak u Zagreb kako bi "spasio Dinamo". Podsjetimo, Mamić se trenutno nalazi u BiH gdje je pobjegao prije no što je pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja najmanje 116 milijuna kuna iz kluba.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo je u Konferencijskoj ligi prije ovog teškog poraza upisao pobjedu protiv Astane (5:1) i trenutno drugo mjesto skupine C dijeli s Ballkanijem. Sergej Jakirović je na press konferenciji bio vrlo kritičan prema sebi i prema igračima, a najavio je i kako bi se moglo odlučivati o njegovom ostanku na klupi hrvatskog prvaka.

VIDEO Mamić komentirao Dinamov poraz i zapalio društvene mreže. Pozivaju ga da se vrati na Maksimir

 

Komentara 49

ZG
zg1985
09:53 06.10.2023.

od chelsea do ballkanija u godinu dana..bravo mozemo klosari

OS
oluja se sprema
09:39 06.10.2023.

nažalost, mamić je za ovu nesposobnu upravu avion

KU
kublajkhan
09:37 06.10.2023.

Bojim se da ako danas šimić ne dobije nogu, dolazi tomas da nas dokusura

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije