Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najneiskusniji

Mamić je trener godinu i pol dana, a iskusniji je od Štimca!

Igor Štimac
Jurica Galoić/PIXSELL
16.02.2015.
u 14:00

U HNL-u Štimac je vodio Hajduk, Cibaliju, Zagreb i Zadar, te skupio svega 38 utakmica. Hajduk je preuzeo taman na vrijeme da pokupi plodove Sliškovićeva rada i okiti se naslovom prvaka, Cibaliju je spasio od ispadanja, Zagreb također

Otkako je Zoran Vulić preuzeo Split, a Ivo Šušak Osijek, ispada da su današnji rivali Zoran Mamić i Igor Štimac na klupama Dinama i Zadra najneiskusniji treneri Prve HNL, uz Dražena Medića koji se iz predsjedničke fotelje uspješno igra i trenera Zagreba, te Hajduk koji traži stratega, piše Goal.

Zanimljivo, iako je Štimac trener (s neuspješnim pokušajem napretka do predsjedničke fotelje) već gotovo devet godina, Mamić junior već ga je, nakon tek godine i pol bavljenja tim poslom, pretekao!

U HNL-u Štimac je vodio Hajduk, Cibaliju, Zagreb i Zadar, te skupio svega 38 utakmica. Hajduk je preuzeo taman na vrijeme da pokupi plodove Sliškovićeva rada i okiti se naslovom prvaka, Cibaliju je spasio od ispadanja, Zagreb također, ali samo zato što se liga širila...

Ni jedan klub nije vodio cijele sezone, a ni u reprezentaciji se nije zadržao cijeli ciklus. Sveukupno je kao trener vodio 63 utakmice. 

Cijelu usporedbu i grafički prikaz pogledajte OVDJE!

>>Dok je momčad vježbala, Zoki Mamić bio na inauguraciji

Komentara 2

BL
Blender
02:39 17.02.2015.

Stimac je bio obranbeni igrac, kakvu taktiku je on u zivotu mogao nauciti nego se braniti. Tko je njega izabrao da bude selektor Hrvatske repke? Pa ljudi moji, nosevi su im svima zuti, svi oni rade usluge jedan drugome. Zasto ga nece englezi, takvog strucnjaka :)

AN
Ante55
14:14 16.02.2015.

vidise kako napreduje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije