Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stižu Šuker i Grgić
Povratak na članak

Mamić i Slavonci okrenuli se protiv Markovića

Slaven Bilić i Vlatko Marković kazali su svoje, odradili su posao čuvanja leđa, voljeni Nane ostaje na čelu hrvatske nogometne reprezentacije, a Vlatko na čelu Hrvatskog nogometnog saveza. Misle, idemo dalje, vrijeme liječi rane. Ali, ako je Bilić siguran, Markovićev stolac baš i nije.

Komentari 4

MA
maticzel
09:39 18.10.2009.

Pukovnik Klap,klap,klap...

VL
PU
Pukovnik
09:14 18.10.2009.

E Maršiću, Maršiću, crni Maršiću koliko si dobio za reklamu, 100, 200 eura? Ti si jeftino smeće, oni pravi PR agenti poput Dasovića dobiju po 500 eura. Što naše lige tiče, već ste vi, neupućeni novinari, nazovi lažovi odavno pretjerali, a glupa vas svita prati. Zašto ne napišete pravi razlog što je naša liga slaba? Zašto ne napištete da su Štimac, Mamić i društvo pred sedam, osam godina krenuli u odvajanje od Saveza pokrenuvši Udrugu jer su za sebe htjeli zadržati dio financijskog kolača? Udruga je kriva za slab domaći nogomet, ne Marković i Savez, to je prava istina. Ali vama novinarčićima to nije bitno, ionako ste svi plaćenici, počevši od tebe Maršiću.

VL
DE
derin
16:33 18.10.2009.

ajme meni vi ovdje koji komentirate koji ste vi ljubitelji markovića(dinamovca).ova priča od maršića je stara dvi godine,i 99,9% posto dogodine će i tako biti.kako može jedna momčad biti sedma na svijetu i imati tako slabu ligu.

VL
PE
petrovve
10:26 18.10.2009.

Jos jedan koji lupeta gluposti...O.Marsic...jadna nam Hrvatska sa ovakvim novinarima...drugdje bi bili odavno na baustelli.!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.