Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE TREĆA STRUJA
Povratak na članak

Mamić i Antolić gube rat za Dinamo. Bez blagoslova politike ova situacija se neće riješiti

Tako su Zdravku leđa okrenuli najbliži suradnici na čelu s Krešimirom Antolićem, koji je u jednom trenutku procijenio da je dovoljno snažan da se otarasi Zdravkovih okova. No i on se precijenio, uljuljkao se u sigurnost koju je prividno dobio vjerujući kako ima politiku na svojoj strani jer upravo s njim počelo se pregovarati o gradnji novoga stadiona. Vjerujući da time ima jak adut u rukama, krenuo je u borbu za prevlast u Dinamu, ali u tom ratu i on će izaći kao poražen

Komentari 12

BA
bacenheider
09:21 06.02.2023.

Zdravka koji je najzasluzniji za ovaj Dinamo su politickim manevrom istjerali po zeli cestarske udruge n.h. i kukuriku ministra Jovanovica.Ovi ce sad Dinamo privesti kraju jer kod nas sve sto i nesto valja treba unistiti.

VL
LU
lunar777
14:48 06.02.2023.

Zašto se jednostavno ne poštuje zakon i statut kluba?

VL
TA
Tarantula
11:34 06.02.2023.

Upravo i zbog politike imamo ovakvu situaciju, politika se mora maknuti od sporta! Nije normalno da 95% delegata HNS-a su HDZ-ovcii glasaju po nalogu stranke odnosno AP-a, jer očito da se niti toaletni papir ne može kupiti bez njegovog odobrenja.

VL
Avatar comparator
comparator
10:40 06.02.2023.

Nema šanse za nešto normalno jer nam ni država nije takva. Pa tko bi ta treća strana mogao biti? Politika ? Navijači ? Zaposlenici? Ako dođu i ti navodno treći koji su poznati kao nekakva polukvalificirana nogometna oporba s nakanom uhljebništva ,a sve u svrhu političkih struktura grada ili stranaka onda je tako svejedno tko upravlja klubom. Nama bi jedino bilo važno zadržati klub sposobnim za ligu prvaka i ništa drugo. Vidi se kako bez jednog gazde nema uspjeha ,a i taj mora stvarno upravljati dobro bez kilavih baba oko sebe.

VL
PA
pajp0706
12:30 06.02.2023.

Treba onog starog kenjca izbaciti iz Dinama ! (Barišić) Dovesti mlade sposobne ljude, i uz iskusne igračine poput Zajeca, Vlaka, Ivkovića itd. ponovno staviti naš Dinamo na zdrave noge. Ja sam navijač Plavih od 1968.g. i uvijek ću biti !!!!!!! A Zdravkec špila velikog frajera...kad' si takva manga vrati se u Hrvatsku, a ne laprdati i pljuvati sve žive ovdje.

VL
Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
12:15 06.02.2023.

To bu rešil AP, dokazani Dinamovac.

VL
Avatar markoii123
markoii123
12:08 06.02.2023.

Zašto nema izbora jedan član-jedan glas,pa na taj način funkcioniraju najveći klubovi na Svijetu. Koga članovi izaberu taj neka bude predsjedik i neka dovede ekipu koju želi. Ako žele Mamića,Antolića,Boban....a neka se izabere na poštenim izborima. A onda svi mi navijači i ultrasi stanemo iza kluba neovisno koja opcija je dobila.

VL
DI
diskasting
09:09 06.02.2023.

Antolićevi i mamićevi botovi na aparatima morat će se zaposliti ajoooj Joooojoooj nema vise, ko ce mi iz klubske blagajne placati da branim svojeg velikog vođu iz hercegovine i mog velikog prijatelja krešu..... joooooojooooojooooj

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.