Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE TREĆA STRUJA

Mamić i Antolić gube rat za Dinamo. Bez blagoslova politike ova situacija se neće riješiti

Zagreb: Svečana loža na stadionu Maksimir tijekom utakmice između Dinama i Rijeke
Matija Habljak/PIXSELL
06.02.2023.
u 08:00

Tako su Zdravku leđa okrenuli najbliži suradnici na čelu s Krešimirom Antolićem, koji je u jednom trenutku procijenio da je dovoljno snažan da se otarasi Zdravkovih okova. No i on se precijenio, uljuljkao se u sigurnost koju je prividno dobio vjerujući kako ima politiku na svojoj strani jer upravo s njim počelo se pregovarati o gradnji novoga stadiona. Vjerujući da time ima jak adut u rukama, krenuo je u borbu za prevlast u Dinamu, ali u tom ratu i on će izaći kao poražen

Komentara 12

BA
bacenheider
09:21 06.02.2023.

Zdravka koji je najzasluzniji za ovaj Dinamo su politickim manevrom istjerali po zeli cestarske udruge n.h. i kukuriku ministra Jovanovica.Ovi ce sad Dinamo privesti kraju jer kod nas sve sto i nesto valja treba unistiti.

TA
Tarantula
11:34 06.02.2023.

Upravo i zbog politike imamo ovakvu situaciju, politika se mora maknuti od sporta! Nije normalno da 95% delegata HNS-a su HDZ-ovcii glasaju po nalogu stranke odnosno AP-a, jer očito da se niti toaletni papir ne može kupiti bez njegovog odobrenja.

LU
lunar777
14:48 06.02.2023.

Zašto se jednostavno ne poštuje zakon i statut kluba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?