Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi na detektor laži

Mamić: Ako mi tako pošteni imamo ovakve probleme, ne znam kakva je budućnost države

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
26.10.2014.
u 18:15

– Zaprepašten sam, izražavam žaljenje zbog ovih događaja, iako oni nemaju veze s Dinamom i sa mnom. Želim što brži oporavak ranjenima

Nakon svih događanja proteklog vikenda i obračuna dviju navijačkih frakcija BBB-a, od kojih je jedna optužila Zdravka Mamića da stoji iza pokušaja ubojstva njihovih članova, oglasio se i izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić.

– Zaprepašten sam, izražavam žaljenje zbog ovih događaja, iako oni nemaju veze s Dinamom i sa mnom. Želim što brži oporavak tim mladićima. A ovo što se događa s priopćenjem ove grupe... Ne znam što bih rekao, to je odvratno. Nemam druge civiliziranije riječi kojom bih to opisao. Mogu samo reći da se nikad nisam obračunavao fizički s nekim da bih kovao nekakve mračne planove. Neka me policija stavi na detektor laži jer više ne znam kako bih se branio od svih tih kleveta.

Je li vas bilo strah?

– Ja ne poznajem strah. Ne zato što sam hrabar, ponašam se kao ispravan čovjek koji ne pomišlja da bi se moglo dogoditi zlo. Sam sam došao i danas na stadion. I jučer sam znao da će doći pred moju kuću, ali supruga i ja nismo otišli. Nije ugodno, ali taj jezik i govor mržnje me brine. Ja pozivam i koristim ovu priliku da svim navijačima Dinama kažem da moramo uključiti razum. Dinamo je institucija koja zapošljava 227 ljudi. Barišić i ja smo u klubu kontinuirano 15 godina, nikada se nije čekala plaća, svi dobavljači su dobili novac kad je trebalo, država nije čekala porez ni jedan dan... Ako mi tako pošteni imamo takve problem, ja ne znam kakva se budućnost sprema našoj državi, zaključio je Mamić.

>>BBB-i se ispred bolnice pomolili za kolege i razišli se kućama

>>Stotinjak BBB-a došlo pred kuću Zdravka Mamića, evo što su mu poručili!

Komentara 65

PA
pantigana
20:56 26.10.2014.

pošteni ????? wtf ?????

ST
streetboy
19:20 26.10.2014.

kad ovaj počne pričat o poštenju ide mi na riganje

NA
narod1
18:45 26.10.2014.

Budućnost ove države biti će dobra kada ovakvi kao Mamić sjaše i prestanu biti krema društva. Velika greška je što su to uopće i postali, to je krivnja svih nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije