Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK PRVENSTVA

Maloča i Vršajević: Dinamova prednost je dostižna

mario maloča (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
05.02.2014.
u 14:11

- Naša najveća snaga je to što smo svi ostali na okupu. Prednost Dinama je dostižna, pet bodova nije puno. Nadam se da će utrka trajati do zadnjeg kola - rekao je Maloča.

Hajduk će nastavak domaćeg prvenstva otvoriti gradskim derbijem protiv Splita. Drugi dio sezone najavili su kapetan Mario Maloča i Avdija Vršajević.

- Naša najveća snaga je to što smo svi ostali na okupu. Prednost Dinama je dostižna, pet bodova nije puno. Nadam se da će utrka trajati do zadnjeg kola - rekao je Maloča koji nije napustio bijele tijekom zimskog prijelaznog roka.

- Navikao sam da se stalno piše o mojem odlasku, ali znam da moram i dalje dobro igrati kako bi došlo do transfera. Lijepo je biti kapetan Hajduka i nije mi žao što sam ostao.

Vršajević: Želimo ostati u borbi za naslov

Vršajević vjeruje u pobjedu u Parku mladeži.

- Split je kvalitetan, ali smo mi jači. Želimo slaviti i ostati u utrci za naslov - rekao je BiH reprezentativac koji se nada nastupu u Brazilu.

- Dobro mi je u Hajduku. Važno mi je da igram jer je ljeto SP. Vjerujem da bih dobrim igrama mogao izboriti nastup.

>> Vasilj: Tudor i Torcida su razlog zašto sam odabrao Hajduk

>> Svidio se Tudoru: Uzbekistanac Abduhalikov (22) pojačava Hajduk

Komentara 3

KB
kbr
14:51 05.02.2014.

a kaj vam to treba, iznova puhati lažan mjehur samopouzdanja koji pri pucanju prouzročuje razočaranje tim veće što je bio veći mjehur. zašto si to radite?

DU
Deleted user
14:57 05.02.2014.

Kad to kažu ovako dva velika imena onda se to mora respektirati ! A di igraju ova dvojica ?

B2
bokida 2
15:04 05.02.2014.

Pak će biti pet komada i onda opet svi krivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije