Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švedski mediji
Povratak na članak

Malmö je bio na milimetar od čuda, ali Kelava je spasio Dinamo

Švedski mediji izvještavaju da je Malmö odigrao mnogo bolju utakmicu nego onu u Zagrebu. Dinamo je izborio Ligu prvaka, a švedska je momčad ostala korak kratka od plasmana u elitno društvo

Komentari 23

DU
Deleted user
13:45 24.08.2011.

sve je to bilo jalovo, šveđani ne bi zabili gola do jutra da im krila nije dalo vrsaljkovo isključenje i reakcija one neznalice na klupi nakon istoga.

VL
JO
jozinho
13:52 24.08.2011.

zadnji 10 minuta nisam mogao sjedit vise samo sam stajao pred plazmon i isto mislijo na najgore bio sam gotovo siguran da ce malmö zabiti i treci gol (pogotovo kad su suci pokazali 5 min nadoknade), tolko uplaseni i hekticni su bili i izmjene krune su pokazali da je se i trener totalno izgubio...hvala bogu sve je dobro proslo ali taj nas mentalitet lako cemo, vec smo prosli itd. uvjek ce nas kostat skupo

VL
HA
hajdyd
14:06 24.08.2011.

Kojih zadnjih deset minuta? Pa stalno smo kontrolirali utakmicu i superiorno je priveli kraju ;).

VL
XI
xiulo
14:11 24.08.2011.

Što je ljudima prolazilo kroz glavu kada se Rukavina cijelu vječnost namještao na drugu nogu pred skoro praznim golom...

VL
XY
xyxyxy
14:14 24.08.2011.

A što je samo Jurčić kriv za čudne izmjene? On jest glavni trener, ali tamo mu sjede Zoran Mamić, Tomislav Rukavina i još par osoba, pa smiju li oni dati mišljenje ako je već Jurčić bio preuzbuđen da shvati što b itrebao napraviti? Ne kažem da je Zoran Mamić i približno sposobna osoba za donositi trenerske odluke, ali ipak više glava bi donijelo neki bolji zaključak nego jedna, pogotovo kad Jurčić od silnog znoja što je prolio trčeći uz teren nije ni znao kako se zove valjda.

VL
JJ
juxxy jazz
15:03 24.08.2011.

Malmo je imao veliku prednust u svojim navijačima. Glasno su i bez prestanka bodrili momčad od prve do devedesete minute. Ja sam se iznenadio kako se čuju na televiziji. Čak i na poluvremenu kada se činilo nemogućim da prođu jer im treba 3 gola u 45 minuta su i dalje navijali i podržavali momčad. A na kraju iako su ispali su podržali i skandirali svojoj momčadi (moglo se vidjeti na kraju kako igrači Malmoa dolaze do svog sjevera, a dinamovaca iako su prošli nije bilo nigdje na terenu, barem da zahvale onima koji su ih došli iz Zagreba podržati). Dinamo je s druge strane s jednom kunom dobio navijače koji ne bodre i navijaju od prve do zadnje minute, več čak i zvižde ako se ne igra \"atraktivno\".

VL
RO
romicz.
15:29 24.08.2011.

STETA sto nisu dali treci:( Ali ok Dinamo je bio sretniji..puno srece im zelim u daljnem natjecanju:P

VL
MA
marko53
15:31 24.08.2011.

Ici u ligu sampiona a ne imati ni jednog rezervnog branica je ludost.Isto tako je greska Jurcica koji ne vjeruje svojim igracima.Ako nemas povjerenja u igraca koji sjedi na klupi nemoj ga ni voditi.Sto ce misliti onaj maladic koga je prozvao sinoc na TV.

VL
MC
mr.col1
15:44 24.08.2011.

juxxy jazz neznam koju si ti utakmicu gledo al ja sam cuo samo dinamove navijace,,al ok je nisam gledo na htv-u

VL
MI
mirUsvijetu
15:57 24.08.2011.

@juxxy jazz, kome ti lažeš? Da Dinamovi igrači nisu zapljeskali svom dijelu publike? Prišli su im svi do jednog i zahvalili.

VL
MC
Marsijan@c6
15:50 24.08.2011.

Ma Svedjani nisu mogli mrdnuti sve do one Vrsaljkove gluposti. A i to je sudac preostro dosudio posto nije bilo nikakve povrede

VL
MC
Marsijan@c6
15:52 24.08.2011.

15:03h juxxy jazz je napisao/la: Malmo je imao veliku prednust u svojim navijačima. Glasno su i bez prestanka bodrili momčad od prve do devedesete minute. Ja sam se iznenadio kako se čuju na televiziji. Čak i na poluvremenu kada se činilo nemogućim da prođu jer im treba 3 gola u 45 minuta su i dalje navijali i podržavali momčad. A na kraju iako su ispali su podržali i skandirali svojoj momčadi (moglo se vidjeti na kraju kako igrači Malmoa dolaze do svog sjevera, a dinamovaca iako su prošli nije bilo nigdje na terenu, barem da zahvale onima koji su ih došli iz Zagreba podržati). Dinamo je s druge strane s jednom kunom dobio navijače koji ne bodre i navijaju od prve do zadnje minute, več čak i zvižde ako se ne igra \"atraktivno\". >>>>>>>>> Dobar uvid...

VL
MA
Mamlaz
17:08 24.08.2011.

Vrsaljku i Rukavini treba iščupati uši, prvome jer je nasjeo na provokaciju u rangu vrtića a drugome jer je zapucao tri 150%-ne šanse. Da smo Švedima zabili makar i jedan gol izbjegli bi živciranje, ovako smo im dozvolili da se nadaju do zadnje sekunde što im je omogućilo da vrše konstantni pritisak. Koji se najviše osjećao na strani gdje smo izgubili igrača, jelte... Tonel i Kelava su bili fantastični, Vida je podmetnuo leđa... ali ofenzivni dio momčadi i ova dvojica da ne kažem čega (jer mi admini jako vole brisati postove, čak i za stvari koje drugima samo cenzuriraju) su bili ispod svake razine. Vezni red nije mogao spojiti 3 dodavanja, nisu znali odgovoriti na divljački presing na igrača a jedini napadač koji se vidio je sve fulao. Nismo dobro prošli, ukupno gledano u dvije utakmice Dinamo je itekako zaslužio prolaz... ali ovakav pristup si ne smijemo dozvoliti. Rukavina umjesto Krstanovića... kaj god.

VL
MA
marko53
17:28 24.08.2011.

Ima li to kakve veze da so oba dalmatinci.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:50 24.08.2011.

Sad kad ste svi malo ohladili glave: 1) Badelj je odigral prvu lošu utakmicu nakon dugo vremena, nije ga išlo, malo i ozljeda i tu je trener trebal reagira...a nije !!! 2) Vrsaljko je u prvom dijelu ostal ležat no Šveđani su nastavili igrat. U drugom slučaju je tip išel po već izbačenu loptu i mali je impulzivno reagiral. Postoje stvari u nogometu koje ne pišu u pravilima al igrači ih dobro znaju. Razlika je sam u tome što bi ga iskusniji igrač rinul il povukel za dres, a Vrsaljko je ipak još mlad !!! 3) ono kaj je Rukavina fulal jednostavno se fulat ne smije. Svakom se dogodi jednom al triput rijetko i pionirčekima....opravdanje ne postoji. Krstanović i Beqiraj su bolji tandem koji sam treba uigrat. Rukavina nek ulazi nakon 70-e minute i svojom brzinom proba \"poderat\" protivničke obrane !!! 4) Cufre je spor i nemre igrat ozbiljnije tekme na boku, to se vidi i s Marsa....trener bi to već odavno trebal uočit !!! PS: nadam se kak je sve prethodno jasno i Jurčiću i kak se više ne bu ponovilo. Bez puno izjava po novinama, na teren i ispravljat ono kaj ne valja !!!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:52 24.08.2011.

15:03h juxxy jazz....vidiš kolo minusa dobiš kad napišeš bolnu činjenicu >;-))

VL
JO
jolly
19:33 24.08.2011.

Ovim sveđanima,kako god okreneš, uvijek je kriv golman.

VL
JO
jolly
19:41 24.08.2011.

idler - slažem se s tobom, osim onoza Beqiraja. Rukavina je bar bio u šansi, dok je ovaj bježao od lopte. Kod njihovih kornera nezinteresirano je visio na 16m umjesto da je pomago obrani. Sve jače ekipe koje igraju euroligu imaju bar 25 podjednakih igrača na raspolaganju i to će Dinamu biti najveći nedostatak.

VL
AN
Andreeejjj
20:35 24.08.2011.

DINAMO se prošvercao u LP, najiskrenije. Šta nam je radio MALME taj 3 ligaški klub Europe? Na guzopve smo ušli u LP, sramotno... Čitajte strane medije i budimo iskreni, smije nam se cijela Europa! Šta če tek biti u LP, gdje če bit puno bolji klubovi od Malmea!?

VL
Avatar babas
babas
07:45 25.08.2011.

Provukli smo se kroz iglene uši! Jurčić ovu utakmicu treba pomno analizirati i poduzeti sve da se tako nešto više ne ponovi. Pametan na greškama uči,budala ih ponavlja. U EL nas čekaju još bitno jači suparnici od Malma i ovaj ovaj poraz je dobro došao da se uoče i isprave sve naše slabosti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.