Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvao ga Kovač

Maleš: Moj poziv u reprezentaciju uspjeh je cijelog kluba

Mate Maleš
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
31.10.2013.
u 20:57

- Nadam se da ću pridonijeti daljnjem uspjehu i da ćemo se plasirati u Brazil – rekao je Mate Maleš

Niko Kovač danas je objavio popis igrača na koje računa za utakmice dokvalifikacija protiv Islanda. Na njemu su i dvojica igrača Rijeke, Leon Benko i Mate Maleš. Velika je to stvar za klub s Kantride koji ove godine ostvaruje zavidne rezultate.

- Stvarno mi je jako drago što me izbornik pozvao u reprezentaciju. No, moram reći da to smatram uspjehom cijelog kluba te pogotovo trenera i suigrača. Jer da nije bilo dobrih rezultata Rijeke, vjerojatno ja sada ne bih bio u reprezentaciji. Nadam se da ću pridonijeti daljnjem uspjehu i da ćemo se plasirati u Brazil – rekao je Mate Maleš.

Komentara 5

Avatar delachrv
delachrv
23:38 31.10.2013.

Bravo Kovač

DU
Deleted user
17:33 01.11.2013.

...strah me tih dviju utakmica, makar se radi o Islandu! Jedva čekam da (uspješno po nas) prođu!

Avatar james.bond
james.bond
10:20 01.11.2013.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije