Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Maksimirska bolnica s novim pacijentima

16.04.2018.
u 13:41

Dani Olmo još je na poštedi, još ga boli koljeno u koje je dobio udarac na susretu s Istrom

Nakon utakmice u Vinkovcima popis ozlijeđenih igrača Dinama još se proširio. Zbog ozljeda ranije su iz igre morali Mario Gavranović (na fotografiji) i Armin Hodžić. Gavranović ima problema s aduktorom i koljenom, Hodžić s gležnjem i danas će na preglede da se vidi o kakvim je ozljedama riječ.

Dani Olmo još je na poštedi, još ga boli koljeno u koje je dobio udarac na susretu s Istrom. Hajrović bi se trebao oporaviti nakon crijevne viroze, a Marko Lešković zbog puknuća donje čeljusti vjerojatno je izgubljen do kraja sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije