Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

Majka je radila 14 sati dnevno, djeca su ga ismijavala. Šuška se da je varao 11 godina stariju ženu

Instagram
01.04.2023.
u 18:39

Jurka je imala dva propala braka, a Zlatan joj je osigurao lijep i miran život nakon što je postao slavan

Neuništivi švedski napadač Zlatan Ibrahimović danas je jedan od najplaćenijih nogometaša, ali imao je teško djetinjstvo i o luksuznim stvarima mogao je samo sanjariti. Otac Šefik je musliman iz Bosne, majka Jurka katolkinja iz Hrvatske, dok je on rođen u Švedskoj. Odrastao je u Rosengardu, predgrađu Malmöa, kvartu u kojem je svoj dom pronašlo puno imigranata, a tamo su se upoznali i njegovi roditelji. 

Ipak, razvod je dogodio poslije dvije godine pa je socijalna služba malog Zlatana dodijelila majci, dok je sestra Sanela pripala ocu. Kako nije mogao bez živjeti bez sestre, otišao je kod oca, no ona je na kraju dodijeljena majci. Život s ocem nije bio nimalo lak, jer je bio alkoholičar, zbog čega ponekad nisu imali ništa u frižideru osim limenki piva. Ipak, upravo mu je otac platio nogometni kamp onda kada nije imao za stanarinu i nikad nije slušao one koji su tvrdili da mu sin neće uspjeti.

Zvijezda talijanskog Milana je od 2002. u vezi s 11 godina starijom manekenkom i poduzetnicom Helenom Seger koju tamošnji mediji nazivaju 'švedskom Beyonce'. Imaju dvoje djece, sinove Maximiliana i Vincenta. Par se upoznao posve slučajno u na jednom parkiralištu.

- Kada sam upoznala Zlatana, imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo i nije mi bio potreban nogometaš da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio niti moj tip muškarca. Prvi put kada sam ga vidjela, zagradio je svojim Ferrarijem moj Mercedes, vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Bila sam loše raspoložena i izvikala se na njega. Mislim da mu se to svidjelo -  ispričala je 2010. godine.

Ipak, govorkalo se da ju je prevario s najpoznatijom sportskom novinarkom Dilettom Leottom i to tako što su jednu Novu godinu proveli zajedno. Majka mu je radila kao čistačica i po 14 sati dnevno, a otac je bio domar, vršnjaci su ga u mladosti često zadirkivali zbog balkanskih korijena zbog čega se često tukao. 

Više puta je priznao kako je krao bicikle jer mu je to donosilo adrenalin i zabavu. 

 

Komentara 1

AM
Ameise
19:35 01.04.2023.

Meni ova Diletta se cinila nekom finom osobom a ona ko i ove starlete..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije