Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJAN OSTAJE U Koprivnici su demantirali mogući odlazak napadača Bojana Vručine u splitski Hajduk

Magić: Smiješno je razgovarati o prodaji Vručine

vrucina-txt.jpg
import
23.10.2008.
u 14:08

Iako iz Splita stižu informacije o odlasku najboljeg napadača Slavena Belupa Bojana Vručine u Hajduk, za kojega su navodno Splićani spremni izdvojiti milijun eura, u koprivničkom prvoligašu bili su pomalo iznenađeni jer uopće ne razmišljaju o takvoj mogućnosti.

Kada smo o tome ipak priupitali sportskog direktora farmaceuta Rajka Magića, samo se nasmijao i dodao:
- Nismo razgovarali s Hajdukom o Vručininu prelasku, kao ni s bilo kojim drugim klubom. Bilo kakve informacije za sada su preuranjene jer je do kraja jesenske sezone ostalo još osam kola, gdje nas očekuje i susret sa Splićanima na koprivničkom stadionu.

- Zbog toga su napisi i špekulacije o odlasku našeg najboljeg strijelca u Hajduk nekorektni i bez ikakve podloge. Uz to, mi se borimo za vrh ljestvice kao i Splićani i bilo bi smiješno da uopće razgovaramo o odlasku našeg najubojitijeg napadača u konkurentski klub tijekom sezone.

- O mogućem Vručininu odlasku u neki inozemni ili domaći klub razmišljat ćemo tek u zimskome prijelaznom roku i kada dođe službena i konkretna novčana ponuda - kazao je Rajko Magić, koji nije želio uopće komentirati proizvoljno ponuđen novčani iznos Splićana za Vručinu od milijun eura.

- Slaven Belupo u ovom prvenstvu ima visoke ambicije, možda i najveće ako će biti malo sportske sreće, iako nam zbog odlaska nekoliko ključnih igrača nitko nije davao bilo kakve izglede u borbi za vrh.

- No, sve smo demantirali uspješnim nastupom u Kupu Uefe i kvalitetnim prvoligaškim igrama. Nije tajna da stvaramo jaki Slaven Belupo koji je odlično organiziran i iza kojeg stoje ugledni sponzori Podravka i Belupo - zaključio je Rajko Magić, koji zajedno sa stručnim stožerom najviše razmišlja o nastavku prvenstva i kako iskoristiti povoljan raspored utakmica te još više ugroziti vodeći Dinamo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije