Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FELIX OBJASNIO

Magath: Mandžukić jednostavno ne igra dobro

Mario Mandžukić
Pixsell
28.02.2012.
u 20:20

Magath ''bič božji'' tvrdi kako Mandža ne preuzima odgovornost.

Trener Wolfsburga za njemačke je medije dao jasno objašnjenje zašto mu naš napadač Mario Mandžukić u posljednje vrijeme nije u milosti.

- Nije me očarao Mandžukić svojim izvedbama u posljednje vrijeme i dok se to ne promjeni neće biti u prvoj momčadi. Kao igrač mora preuzeti odgovornost, a on to ne čini. Jedostavno ne igra dobro - rekao je trener Wolfsburga.

Komentara 5

JA
jadre
14:55 29.02.2012.

Horvat: Mamić nam duguje 1,1 milijun kn, a nije nas htio primiti Brezovca je kupio samo zbog naše naklonosti u Skupštini HNS-a.

JA
jadre
22:24 28.02.2012.

Žao mije što smo u Dinamu naišli na zatvorena vrata. U dva smo navrata bili u Zagrebu i nitko nas nije primio! Nebrojeno puta pokušali smo ih telefonski dobiti. Nismo tražili milostinju, već samo onaj dio koji nam pripada. Uvijek smo s modrima imali prijateljski odnos – razočaran, komentirao je predsjednik Varaždina u ostavci Zlatko Horvat potraživanja od 1,1 milijun kuna za dvojicu bivših igrača, Filipa i Dinu Škvorca.

OB
-obrisani-
23:20 28.02.2012.

Ovdje je rijec o Mandzukicu i Wolfsburgu.... Horvat ti je drugi clanak... Felix Magath je primat kakvog svijet dugo ne vidje .... Mario nije prvi nas igrac koji zbog takvog trenera tj.Magatha sjedi na klupi ili tribinama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije