Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆI PROTIVNIK VATRENIH

Mađarska ipak nije uspjela završiti jednu od najvećih senzacija, Talijani slavili

UEFA Nations League - Group C - Hungary v Italy
BERNADETT SZABO/REUTERS
26.09.2022.
u 22:39

Bila je to odlična i sadržajna utakmica u kojoj je veliku ulogu imao golman talijanske reprezentacije i Paris Saint-Germaina Gianluigi Donnarumma koji je obranio nekoliko nevjerojatnih udaraca mađarskih nogometaša

Nogometaši Mađarske ipak nisu uspjeli kompletirati potpuno iznenađenje u Ligi nacija i plasirati se na završni turnir. Pobjednik treće skupine na kraju je Italija koja je slavila u Budimpešti 0:2 i tako postala potencijalni protivnik Hrvatske u polufinalu Lige nacija.

Bila je to odlična i sadržajna utakmica u kojoj je veliku ulogu imao golman talijanske reprezentacije i Paris Saint-Germaina Gianluigi Donnarumma koji je obranio nekoliko nevjerojatnih udaraca mađarskih nogometaša, a 'izludio' je i njihovog prvog topnika Adama Szalaija.

Strijelci za Italiju bili su Giacomo Raspadori u 27. minuti te Federico Dimarco u 52. nakon jedne brze akcije po desnoj strani napada. Prije toga je Donnarumma imao jednu od svojih savršenih sekvenci kada je obranio u jednom napadu tri čiste prilike Mađara.

Standings provided by SofaScore

>> Pogledajte i video: Branko Strupar za Večernji: Rezultat je odličan, ali treba ostati na zemlji prije SP-a

Komentara 1

DM
D'Mich
03:19 27.09.2022.

dakle na nas će Nizozemci, Talijani ili Španjolska ili Portugal ko pobjedi sutra. u svakom slučaju bit će čupavo. Ali to je to, tako mora biti, naprijed hr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije