Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
David Beckham

'Ma kakva mirovina! Igrat ću i na SP-u 2014. u Brazilu'

'AC Milan David Beckham celebrates at the end of the match against Juventus during their Serie A soccer match at Olympic stadium in Turin, January 10, 2010. AC Milan won 3-0.              REUTERS/Stef
'STEFANO RELLANDINI'
19.01.2010.
u 16:42

Namjeravam se nakon karijere baviti kuhanjem, to mi je najveća strast nakon nogometa. Kuhat ću za Gordona Ramseya - kaže David Beckham.

U intervjuu za Daily Mirror David Beckham (34) opovrgnuo je napise da razmišlja o mirovini.

– Nisam ni pomišljao na to. A to nije ni logično. Idem s Engleskom na SP, a čak i da postanem svjetski prvak, ne bih prestao igrati nogomet jer još osjećam strast prema igranju. Liječnici mi kažu da mogu vrhunski igrati još pet godina – rekao je Beckham, kojega novinari uspoređuju s Petrom Panom, vječnim dječakom koji je odbio ostarjeti.

- Nastup u Brazilu 2014.? Tko zna, ne bih se otpisao.

No, iako ne ide u mirovinu, Becks razmišlja što će raditi nakon igračke karijere. Novca mu neće nedostajati, do kraja života u LA-u može živjeti mirno kao "profesionalni celebrity". Zvijezda Milana i LA Galaxyja bacio se na kuhanje te se intenzivno druži s Gordonom Ramseyem, slavnim britanskim TV-kuharom, a u Milanu upisao je tečaj vrhunskog kulinarstva.

– Sigurno ću jednog dana kuhati za Gordona.

Beckham je uz intervju dao i zanimljiva tri izbora iz svoje karijere. Najteži suparnici bili su mu Roberto Carlos i Gattuso, najbolji igrač mu je Messi, a najdraži gol zabio je 2001. Grcima iz slobodnog udarca kojim je Albionu omogućio odlazak na SP.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije