Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALOSPJEVI

Ma kakav Balotelli, jedini Super Mario je Hrvat Mandžukić!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
09.03.2016.
u 07:15

- Pojedinačno malo možemo, a zajedno kao momčad jako puno - napisao je Mandžukić i još je jednom kupio sve pristaše Stare dame.

Mario Mandžukić osvojio je navijače Juventusa, ali i talijansku javnost. Torinski sportski dnevnik Tuttosport naklonio se Mandžukiću stavivši ga na glavnu priču naslovnice.

- Super Mario je on, a ne Mario Balotelli. Mandžukić je snaga Juventusa, za koji igra s puno predanosti - naveo je list.

- Pojedinačno malo možemo, a zajedno kao momčad jako puno - napisao je Mandžukić i još je jednom kupio sve pristaše Stare dame.

Inače, 29-godišnji napadač odigrao je ove sezone za momčad Massimiliana Allegrija 23 utakmice (1578 minuta) u svim natjecanjima, a zabio je ukupno devet golova te upisao i četiri asistencije.

>> Pogledajte čime je Mandžukić oduševio navijače, a prvi mu čestitao Buffon!

Komentara 2

Avatar germanikus
germanikus
19:24 09.03.2016.

Mario mi od početka nikako nije sjeo ali sad moram priznati ,on nije izmislio nogomet ALI svojim nevjerovatnim ludim zalaganjem i voljom on je više nego koristan igrač!Ona situacija kad je pretrčao cijeli trenda bi u vlasitom šesneatercu intervenirao sve govori!Uopće gledano to je moderni nogomet!

TO
tonimohave
11:48 09.03.2016.

Što znači hvalospjev ? Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije