Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Pogledajte čime je Mandžukić oduševio navijače, a prvi mu čestitao Buffon!

Mario Mandžukić
Foto: Screenshot
1/8
07.03.2016.
u 13:40

Prvi mu je odmah čestitao legendarni vratar, a onda su krenuli i hvalospjevi na društvenim mrežama.

– Ne razumijem kako netko može kritizirati Mandžukića, on daje sve od sebe za momčad, upitao se prije dvoboja s Atalantom trener Juventusa Massimiliano Allegri.

A hrvatski reprezentativac u tom je dvoboju ponovno briljirao. Uz to što je u pobjedi svoje momčadi (2:0) asistirao za oba pogotka, Mario se ponovno bespoštedno borio, bilo ga je po cijelom terenu, a osim u napadu, svojoj je momčadi pomagao i u obrambenim zadaćama.

Navijačima Juventusa za oko je zapeo detalj kada je Mandžo bio u protivničkom kaznenom prostoru, a njegova momčad izgubila loptu. Odmah je krenuo trčati u obranu, došao sasvim do Buffona i uspio izbaciti loptu ispred protivničkog igrača.

Prvi mu je odmah čestitao legendarni vratar, a onda su krenuli i hvalospjevi na društvenim mrežama.

>>Mario Mandžukić dvaput asistirao u pobjedi Juventusa

 

Kako osvojiti srca navijača: Izdanje Mario Mandžukić. How to win hearts of the fans: #Mandzukic edition. #AtalantaJuve #SuperMario #MJSF

Posted by Moj Juve - Semper Fidelis on 6. ožujka 2016

Komentara 13

MA
Majur
14:00 07.03.2016.

Mandžo je cijelu Sloveniju pretrčao...

MA
Majur
13:54 07.03.2016.

E da,tako se to radi.....

Avatar wopa
wopa
14:12 07.03.2016.

Mandzo igra srcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije