Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSAM NAJBOLJIH

Lyon u četvrtfinalu francuskog Kupa, Lovren zabio pobjednički jedanaesterac

FOOTBALL - Ligue 1 Uber Eats - Troyes Vs Lyon (1-3) à Troyes
Foto: Federico Pestellini / Panoramic
1/3
08.02.2023.
u 21:08

Sva četiri igrača Lyona, među kojima je kao četvrti bio i Lovren, bila su sigurna, dok je Lopes obranio udarac Bayeu, dok je Weah zatresao gredu. Više pobjednika u natjecanju odlučeno je udarcima s bijele točke.

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta za Lyon te iskoristio pobjednički 11-erac u četvrtoj seriji raspucavanja za konačnu 6-4 (2-2) pobjedu protiv Lillea u osmini finala Francuskog kupa. Lyon je poveo 2-0 golovima Cherkija (8) i Lacazettea (23), no Lille se uspio vratiti preko Davida (29-11m) i Zhegrove (64), pa se pristupilo izvođenju 11-eraca.

Sva četiri igrača Lyona, među kojima je kao četvrti bio i Lovren, bila su sigurna, dok je Lopes obranio udarac Bayeu, dok je Weah zatresao gredu.

Putem 11-eraca plasman u četvrtfinale izborio je i Nantes na gostovanju protiv Angersa, nakon 90 minuta je bilo 1-1, a nakon 11-eraca 5-3 za Nantes, te Annecy koji je s ukupnih 7-6 kao gost svladao FC Pariz, nakon 90 minuta je također bilo 1-1.

Drugoligaš Rodez je kao gost iznenadio Auxerre svladavši ga sa 3-2, Toulouse je svladao Reims sa 3-1, a Grenoble Vierzon sa 1-0.

Od 21.10 sati na Velodromeu će igrati Marseille i Paris SG, dok će u četvrtak igrati Lorient - Lens.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije