Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKA

Lyon ostao u utrci za izravan plasman u Ligu prvaka

08.05.2021.
u 21:39

Lyon je sa 73 boda na trećem mjestu koje vodi u kvalilfikacije za Ligu prvaka, a za drugoplasiranim PSG-om zaostaje dva boda

Nogometaši Lyona ostali su u utrci za izravan plasman u Ligu prvaka pobijedivši na svom terenu Lorient sa 4-1 (0-0) u utakmici 36. kola odigranoj u subotu.

Sve do 53. minute gosti su imali bod u rukama, a onda je Lyon u 24 minute postigao četiri pogotka. Strijelci su bili Aouar (53), Paqueta (65) i dvaput Bruno (72-11m, 77). Utješni pogodak za Lorient postigao je Moncounduit (83).

Lyon je sa 73 boda na trećem mjestu koje vodi u kvalilfikacije za Ligu prvaka, a za drugoplasiranim PSG-om zaostaje dva boda. No, Parižani imaju i utakmicu manje. Vodeći Lille dva kola prije kraja ima četiri boda prednosti pred PSG-om i šest pred Lyonom.

U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Nantesa pobijedili su kao domaćini Bordeaux s uvjerljivih 3-0 (1-0). Coulibaly (19), Louza (51) i Kolo (70) bili su strijelci za Nantes koji je ostao na 18. mjestu, ali se s 37 bodova približio Bordeauxu na samo dva boda zaostatka u borbi za izbjegavanje mjesta koje vodi u doigravanje za ostanak u prvoligaškom društvu.

Bordeaux je doživio deveti poraz u posljednjih 11 utakmica i trenutačno se nalazi na 15. poziciji. Hrvatski nogometaš Toma Bašić je odigrao cijelu utakmicu za poražene, a u sučevom dodatku na kraju dvoboja zaradio je žuti karton.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije