Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za i protiv oproštaja

Lukina vaga: Zasićenje i umor ili želja za osvajanjem Eura?

20.06.2023.
u 15:14

Luka Modrić je igrač koji jednako žustro i minuciozno pokriva sve pozicije u veznom redu. Usto je i duhovni vođa momčadi, karizmatična ličnost koja isijava pobjednički

Komentara 6

KU
Kujttim
18:12 20.06.2023.

Da sam na mjestu Luke Modrića i/ili Zlatka Dalića, ja bih u paketu dogovorio transfer u neki bogati klub iz Saudijske Arabije, izdržao 1 godinu tamo i onda otišao u mirovinu. Obzirom da nisam na mjestu Luke Modrića i Zlatka Dalića jedino što mogu dogovoriti jest pivo s ekipom u kvartovskom kafiću.

Avatar suludih10
suludih10
17:08 20.06.2023.

Mi smo blažena nacija! Uz vrhunske nogometaše, savršenog izbornika imamo i nekih 3,9 milijuna "nogometnih stručnjaka".

RE
RedTree
16:27 20.06.2023.

Mislim da on teško izgleda prihvaća činjenicu da se stvari u Reala mijenjaju i da mu se iz Madrida ne ide. Bellingham je doveden kao novi lider Reala i netko tko neće sigurno sjediti na klupi. Camavinga više ne želi igrati na beku, tu je Kroos koji je mlađi i Valverde. To znači da je on tek, 4, 5 opcija, koji bi imala svoju minutažu i respekt, ali ne bi više bio prva opcija izgleda. Dotle je ovdje ipak vođa, lider i netko kome je Dalić prepustio sve konce igre i jedina prava zamjena za njega je Rakitić. Nisam siguran da bi osigurali plasman bez njega na Euro u ovom trenutku. I za korak više treba se konačno izgleda ostaviti eksperimenata ala Perišić u obrani kao sad na Ligi Naciji. Samo stavi igrače na njihove pozicije i gotovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije