Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propušta Levante

I navijači Reala zabrinuti zbog Modrića: 'Ne mogu vjerovati da nam se to događa'

Gareth Bale i Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
11.10.2015.
u 19:25

Navodi se kako bi Modrić trebao biti spreman za susret 3. kola Lige prvaka protiv PSG-a koja je na rasporedu 21. listopada.

Kao što smo već pisali, Luka Modrić zbog ozljede na utakmici protiv Bugarske prpustit će posljednje kolo kvalifikacija za Europsko prvenstvo i Ante Čačić neće ga imati na raspolaganju za susret protiv Malte. No, ta vijest nije zabrinula samo naše navijače, već i one madridskog Reala.

Vijest o Lukinoj ozljedi prenijeli su i španjolski mediji, a Marca, koju čita najviše pristalica Reala, tu je vijest postavila kao glavnu na naslovnici i piše kako neće konkurirati za susret protiv Levantea.

- Luka je danas bio na magnetskoj rezonanciji koja je pokazala istegnuće s minimalnim edemom, pa na Luku nećemo moći računati na Malti s obzirom na prekratko vrijeme do utakmice, prenijeli su Španjolci izjavu liječnika naše reprezentacije dr. Borisa Nemeca.

Ipak, navodi se kako bi Modrić trebao biti spreman za susret 3. kola Lige prvaka protiv PSG-a koja je na rasporedu 21. listopada.

"Ne vjerujem da nam se ovo događa", napisao je jedan od ljutitih navijača u komentarima ispod članka, a drugi se prisjećaju da se Luka u reprezentaciji ozlijedio i prošle godine protiv Italije kada je morao mjesecima pauzirati pa ostali predlažu da Fifa malo prorijedi pretrpani raspored nogometaša jer se zbog umora sve više njih ozljeđuje. Real je, primjerice, sada ostao i bez Benzeme.

>>Luka Modrić zbog ozljede otpao za Maltu

Komentara 10

SO
sono1963
23:54 11.10.2015.

sasavt zasto???

JU
juroqueteamo2
23:05 13.10.2015.

Modric treba prouciti kako je igrao Pirlo. Ovaj se je puno manje zrtvovao, cuvao svoje noge i energiju, a svi su mu dodavali i on je samo djelio lopte. Tako ce Modric moci duze godina igrati. kristiano Ronaldo se ne trsi tako puno nego ceka da mu se servira lopta na desnu nogu. Luka mora poceti misliti o svome zdravlju ispred Madridovih uspjeha.

JU
juroqueteamo2
23:06 13.10.2015.

I ovaj dopisnik koji sebe naziva muh bi trebao procitati sto Marca pise o modricu danas. Oni kazu da je Modric realni voda ovog Real Madrida. A "muh" moze ici konjima pod rep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije