Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša vijest

Luka Modrić zbog ozljede otpao za Maltu

Luka Modrić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
11.10.2015.
u 15:22

Umjesto Modrića tako bi na Malti u prvi sastav mogao uskočiti Milan Badelj.

Ante Čačić u posljednjem susretu u kvalifikacijskoj skupini za Euro 2016. protiv Malte neće moći računati na jednog od glavnih igrača - Luku Modrića. Srećom, pred nama nije suparnik protiv kojeg se ne može nadoknaditi izostanak zvijezde Real Madrida iako nam je ta utakmkica važna zbog mogućeg izravnog plasmana na Europsko prvenstvo.

Također, prema prvim procjenama niti Modrićeva ozljeda nije ozbiljnijeg karaktera pa bi trebao biti ponovno u stroju za desetak dana.

Podsjetimo, izbornik Čačić ostavio je Modrića u svlačionici nakon prvog poluvremena u susretu s Bugarskom. Veznjak se požalio na ozljedu, a magnetska rezonancija pokazala je istegnuće aduktora.  

- Luka je danas bio na magnetskoj rezonanciji koja je pokazala istegnuće s minimalnim edemom, pa na Luku nećemo moći računati na Malti s obzirom na prekratko vrijeme do utakmice - izjavio je liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec za službenu stranicu HNS-a.

Umjesto Modrića tako bi na Malti u prvi sastav mogao uskočiti Milan Badelj.

>>Kalinić Bugarima 'prodao' fintu kojom je i 2008. srušio Dinamo na Maksimiru

>>'Nisam znao za sastanak Torcide i Srne, Hrvatska je bolesna od onih koji žele u prvi plan'

>>Darijo Srna: Gluposti! Ovo nije Mamićeva reprezentacija

Komentara 41

DU
Deleted user
15:41 11.10.2015.

Di je onaj bilde koji je jučer pljuvao kako Čačić savlja Badelja umjesto Modrića. Kao iz nekih interesa mora Badelj igrati. To su ti retardi koji će uvijek vidjeti urotu. Kako bi se poštenog igrača i čovjeka Pivarića razapinjalo danas da je kojim slučajem odigrao lošiju utakmicu. Ma sramite se .

MA
Majur
15:48 11.10.2015.

@sportbili Jedno pitanje,jel ti bojkotuješ Hajduk pošto godinama lopovi u upravi sjede?!

Avatar Abcda
Abcda
20:21 11.10.2015.

Javljaju se 4,5 milijuna cro-izbornika + dijaspora. Badelj je jako solidan veznjak i perfektno ce zamijeniti Luku . A vi patite. Hrvatska ide direktno jerNorveska ne moze pobijediti Italiju doma. U zadnjih 80 godina , Italija je samo 3 puta izgubila doma , proti Hrvatske , Svedske i Danske. Forza Italia !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije