Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTENA PRILIKA

Luka Modrić uništio snove Guardioli: Ovog ljeta htio je ispraviti grešku iz prošlosti

Reuters
24.04.2021.
u 20:30

Veliki trener ipak neće dobiti što je htio...

Pep Guardiola kao trener Barcelone nije doveo Luku Modrića u momčad jer nije vjerovao njegovom talentu obzirom na činjenicu da ga je pokazao "samo" u Dinamu. Kasnije je otišao drugim putem, kao i Modrić.

No grešku je htio ispraviti "pod stare dane" hrvatskog reprezentativca, ali ovaj put dogodilo se suprotno - velikom treneru srušeni su snovi.

Modrić je potpisao novi ugovor za Real Madrid i ostat će u klubu još minimalno godinu dana, do onda bi ponovno obojica mogli nekim drugim putem.

Tako tvrdi Don Balon, pozivajući se na provjerene izvore. Ima to smisla, City ga je mogao ovog ljeta dovesti besplatno, da Luka nije potpisao ugovor, a to bi bio pun pogodak.

Nažalost po City i Guardiolu, to nije išlo prema planu. Ali, tako nešto samo potvrđuje da u život ipak treba riskirati te da ono najbolje ipak treba i platiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije