Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ritmu Luke

Navijači oduševljeni, Marca ga hvali, a Luka Modrić u momčadi kola!

Modrić
Foto: Reuters
17.03.2015.
u 13:20

- Bale jednostavno igra mnogo bolje kada je Modrić na terenu. Lakše zabija, bolje se kreće... Njih dvojica imaju neku kemiju, rekao je Ancelotti

Navijači Reala jedva su dočekali povratak Luke Modrića na travnjak, a koliko im znači vidjelo se i na utakmici protiv Levantea. Hrvatski reprezentativac unio je živost u momčad koja je u posljednje vrijeme bila u krizi, razigravao je momčad (93 posto točnih dodavanja), sugjelovao je u akcijama za oba gola, a razigrao je i Garetha Balea.

- Bale jednostavno igra mnogo bolje kada je Modrić na terenu. Lakše zabija, bolje se kreće... Njih dvojica imaju neku kemiju, rekao je Ancelotti nakon susreta.

Marca ga je nahvalila, posvetila mu je nekoliko članaka, a ističe se onaj pod naslovom "Real igra u Modrićevu ritmu".

"Luka se vratio u početni sastav Reala i postao vlasnik lopte. Real igra u njegovu ritmu, a Luka se stalno nudi i razigrava momčad. Real je protiv Levantea imao posjed lopte 67 posto, a protiv Schalkea 49", piše Marca.

Hrvatski veznjak 'kupio' je i navijače koji su ga u 78. minuti ovacijama ispratili sa stadiona.

"Samo jedna riječ - balans", "Real Modrić" i "Najbolje pojačanje posljednjih godina", samo su neki od komentara navijača koji dominiraju ispod članka. A Luku je nagradio i Goal.com koji ga je uvrstio u idealnu momčad Primere.

Sve to odlične su vijesti i za Carla Ancelottija uoči El Clasica.

A tko je još u momčadi kola u kojoj je i Luka Modrić pročitajte na portalu Goal.com.

>>Nova snimka! Pogledajte zbog čega je Ronaldo 'poludio' i nakon drugog gola Reala

>>Modrić nije sebe gurao u prvi plan nakon ovacija. Ponovno iskazao koliko je velik!

Komentara 2

Avatar nula
nula
14:03 17.03.2015.

Luka Mozart. Strauss.

CH
Chovo
14:58 17.03.2015.

kad se sjetim kad je dosao u Real nakon par kola je bio najgore pojačanje Reala. Sad je najbolje. Izgleda da je se Balkan i menatiltet proteže do Španjolske a i šire nego se mislilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije