Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM

Luka Modrić se vratio treninzima

Luka Modrić
Reuters
27.11.2009.
u 15:39

Engleski mediji svako malo podsjete na nedostatak Luke Modrića u igri Tottenhama. Uskoro će moći ponovno pisati i o igrama hrvatskog veznjaka, jer se vratio treninzima.

Svjedoči o tome Telegraph koji podsjeća na lom potkoljenične kosti hrvatskog reprezentativca u dvoboju protiv Birminghama krajem kolovoza. Posljednja je to utakmica koju je Modrić odigrao za Spurse, a nove se, kako stvari stoje, napokon približavaju.

- Luka se polako i postepeno vraća, ali vidimo svjetlo na kraju tunela. Danas (petak) se po prvi puta priključio radu s momčadi - izjavio je trener momčadi Harry Redknapp.

Pretpostavljalo se da će Modrić zbog ozljede propustiti mjesec i pol utakmica svojega kluba, no njegov oporavak traje dvostruko duže od planiranog. Ipak, očito se i on primaknuo kraju, pa će Redknapp uskoro ponovno moći računati na svoga prvog razigravača.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije