Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Igrači Reala poludjeli nakon ove situacije s Modrićem

Modrić
Foto: Printscreen
1/8
03.12.2017.
u 12:50

Luka Modrić povukao je kontru, no žestokim startom zaustavio ga je branič Athletica Etxeita.

Real Madrid jučer nije uspio iskoristiti remi Barcelone i približiti se najvećem rivalu na šest bodova. Kraljevski klub odigrao je 0:0 kod Athletic Bilbaa pa je tako zaostatak za Barcom i dalje osam bodova.

A situacija koje se u 57. minuti dogodila na San Mamesu razbjesnila je igrače Reala. Naime, Luka Modrić povukao je kontru, no žestokim startom zaustavio ga je branič Athletica Etxeita.

Modrić
1/12

Osim što je Modrić mogao nastradati, problem je bio i u tome što je Luka u padu u sjajnu priliku gurnuo Cristiana Ronalda. No, sudac je svirao prekršaj, pokazao braniču žuti karton, a igrači Reala su se žalili što nije pustio prednost.

- Zaslužili smo više, ali na kraju nismo zabili taj gol koji bi nam donio tri boda. Nisam zabrinut, razočaran sam zbog igrača, jer su oni razočarani. Moj zadatak ja da razmišljamo pozitivno. Prošle sezone zabijali smo u završnicama utakmica, što nije slučaj ove sezone - rekao je trener Reala Zinedine Zidane i prozvao svoje napadače.

- Moramo biti bolji ispred gola. Nemamo što dalje razmišljati. Ne ide nas, posebno na gostovanjima. Moramo nastaviti raditi. Najvažnije da i dalje razmišljamo da ćemo imati novu priliku smanjiti prednost Barcelone.

Komentara 3

PR
prajdali100
18:31 03.12.2017.

Jedan od najboljih sudaca imao je katastrofalan dan.Njegove procjene prekršaja i žutih kartona su bile očajne.

Avatar Niškorist
Niškorist
07:42 04.12.2017.

Simulirao prekršaj ?

Avatar poljicanin
poljicanin
19:55 03.12.2017.

Bravo Athletic Bilbo!Pa normalno da Baski neće pustiti Modriću da ih zeza u njihovoj kući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije