Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pero Antiiiiić!

Hrvatski komentator postao hit u Srbiji kad je Zvezda srušila Real

Crvena zvezda - Real
Foto: YouTube screenshot
02.12.2017.
u 14:57

Ključne koševe postigao je Pero Antić u završnici utakmice, a hrvatski komentator sve je popratio u stilu južnoameričkih kolega.

Košarkaši Crvene zvezde priredili su veliko iznenađenje u desetom kolu Eurolige pobijedivši u Madridu veliki Real sa 87:83. Ključne koševe postigao je Pero Antić koji je 7,7 sekundi prije kraja pogodio tricu za konačan rezultat.

Srpski portali s oduševljenjem pišu o tek trećoj ovosezonskoj pobjedi beogradske momčadi (pretposljednja na ljestvici), a posebno i ih se dojmila reakcija hrvatskog komentatora Marina Mrduljaša na Sport klubu.

 

- Pero Antić. Antić za pobjedu Zvezdeeee, zabijaaaa! Perooooo Antiiiiiić - uzviknuo je komentator u stilu južnoameričkih kolega i postao hit u Srbiji.

Njegovu reakciju možete pogledati u videu.

Komentara 25

MK
marko.kosmicki
15:28 02.12.2017.

srpske reklame srpski komentatori

DU
Deleted user
15:36 02.12.2017.

Šta je zapravo cilj ove prekomjerne srbijanštine na VL-u? Da ponovo zbliži ta dva naroda koja su tako različita? Da li postoje i drugi događaji u svijetu ili se sve događa samo u srbiji?

Avatar KIopp
KIopp
16:16 02.12.2017.

Gdje je bio devesprve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije