Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tottenham

Luka Modrić odbija ostati u Spursima, predsjednik Levy prijeti klupom

'Tottenham Hotspurs\' Croatian player Luka Modric (R) vies with Arsenal\'s Spanish midfielder Cesc Fabregas (L) during their Premiership football match at White Hart Lane in London on April 20, 2011.
'ADRIAN DENNIS'
07.07.2011.
u 19:32

Nije uopće stvar u novcu, želimo zadržati najbolje igrače i odbit ćemo bilo kakvu ponudu - kaže predsjednik Tottenhama Daiel Levy nakon razgovora s Lukom Modrićem

Nije uopće stvar u novcu, želimo zadržati najbolje igrače i odbit ćemo bilo kakvu ponudu - kaže prvi čovjek Tottenhama

Srijeda je za Luku Modrića bila prepuna obveza. Ujutro je posjetio maksimirski stadion, a popodne je već letio u London na razgovor s predsjednikom kluba Danielom Levyjem. Prije polijetanja kratko je komentirao:

- Idem u London na razgovor s predsjednikom. Ne znam kako će to proći, a što se tiče transfera, mogu samo reći da je sve moguće.

Razgovor s čelnikom kluba trajao je 40 minuta, a naš je reprezentativac izrazio želju da napusti klub. Na kraju, Levy je izašao pred novinare i slavodobitno izjavio:

- Razgovor je prošao odlično. Kao što sam i prije govorio, Luka Modrić ostaje u Tottenhamu i time je priča o tome završena!

Engleski mediji nagađaju da ipak nije sve prošlo tako glatko. Modrić je bio nezadovoljan takvim raspletom i navodno je odbio predsjednikov zahtjev da medijima potvrdi kako ostaje u klubu. Podsjetio ga je da su pri potpisivanju novog ugovora u svibnju 2010. dogovorili da mu klub neće raditi probleme pri odlasku procijeni li on da je to dobro za njegovu karijeru. To je izazvalo burnu reakciju prvog čovjeka kluba koji mu je rekao da će ga radije staviti na klupu nego pustiti u Chelsea.

- Nije uopće stvar u novcu, stvar je u tome da želimo zadržati najbolje igrače. Koliko god neki klub ponudi, mi ćemo ponudu odbiti - zaključio je Levy

Trener Harry Redknapp bio je zadovoljan raspletom situacije.

- Teško je kada takve lude svote novca počnu kružiti oko vas. Mi ne smijemo prodati Luku, a ni ostale ključne igrače. Jednostavno, moramo postajati jači, ne slabiji.

Luka Modrić nije komentirao razgovor, a njegov agent Nikky Vuksan još je prije medijima istaknuo da Luka neće klubu stvarati probleme.

- Luka neće klubu stvarati probleme i zahtijevati transfer. Pojavit će se na treningu i nastojati dati sve najbolje od sebe, kao i uvijek.

Slična priča na White Hart Laneu odvijala se i prije tri godine kada je Tottenham odbijao prodati Berbatova. Nakon višemjesečnog natezanja, Spursi su tada ipak popustili i u posljednjim satima prijelaznog roka prodali Bugarina Manchester Unitedu.

Komentara 10

PE
pejickat
21:48 07.07.2011.

E moj Janez , taman sam pomislio povjerovati u onu tvoju pricu u tvojoj superijornoj inteligenciji , cak vecoj od Tesline , ali opet si zapeo na primitivnom nacinu komunikacije , hmmmm ako su to karakteristike genijalaca , onda zbilja zalim genijalce

BU
Bubra
21:51 07.07.2011.

Janzu jesi li ti gledao 1998 u Francuskoj kako neki igraju i osvajaju medalje?Mislim ako si gledao onda nebi trebao da pises ovakve gluposti po Forumu.Vise nisi ni malo interesantan ni zanimljiv sa tvojim glupostima .. Postajes bas dosadan.

OB
-obrisani-
19:51 07.07.2011.

Luka Modrić odbija ostati u Spursima, predsjednik Levy prijeti da če Luka \"igrati\" kao na World Cupu 2010 u JAR-u, dakle gledati kako neki igraju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije