Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIO ZAŠTO NIJE PUCAO PENAL

Luka Modrić na sva usta nahvalio Poljud i Splićane: Naježio sam se

Reprezentacija
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/10
10.10.2019.
u 23:49

- Hvala publici, poseban gušt i osjećaj. Uživao sam, kao ja, tako i cijela ekipa. Ovo je jedan od boljih ambijenata u kojem sam igrao.

Hrvatska nogometna reprezentacija na korak je do plasmana na Europsko prvenstvo 2020. godine nakon što je u susretu 6. kola E skupine pred 33.000 gledatelja na Poljudu pobijedila Mađarsku sa 3:0. Prvi gol na utakmici zabio je kapetan Luka Modrić.

Veličanstveno, ovo je nešto nevjerojatno. Naježili smo se dok smo zagrijavali. Atmosfera je bila fenomenalna, to nam je pomoglo da odigramo ovakvu utakmicu - rekao je Modrić pa se osvrnuo na gol.

- Sretan sam, Poljud je poseban stadion. Uživao sam igrati ovdje s Dinamom, znao sam zabijati golove protiv Hajduka, hahaha... Najvažnije da smo pobijedili i da idemo prema cilju.

>> Pogledajte izjavu Brune Petkovića, autor videa: Marko Pavić

Vratio se na atmosferu.

- Atmosfera je uvijek bila sjajna, a pogotovo nakon Svjetskog prvenstva. Bitno je što radimo na terenu i ako ostavljamo srce na terenu, onda ćemo imati podršku.

Dobio je ovacije publike.

- Hvala publici, poseban gušt i osjećaj. Uživao sam, kao ja, tako i cijela ekipa. Ovo je jedan od boljih ambijenata u kojem sam igrao.

Vatreni su se konačno vratili u Split.

- Nikad nije bilo na nama da odlučujemo, uvijek smo htjeli igrati na Poljudu i svim stadiona. Publika je pokazala koliko je uz nas.

Slijedi utakmica s Walesom u kojem igra njegov suigrač iz Reala, Gareth Bale.

- Nadam se da ćemo ga uspjeti zaustaviti kao što smo to napravili u Osijeku. Trebamo se dobro odmoriti i pripremiti se. Još ništa nismo napravili, idemo sada u Wales ostvariti dobar rezultat.

Modrić nije htio pucati penal.

- Ivan (Perišić op.a) mi je rekao da nikad nije zabio gol za reprezentaciju na Poljudu i dopustio sam mu. Šteta što nije zabio.

A Bruno Petković zabio je dva gola od kojih je prvi bio sjajan, petom.

- Nitko nije uspio tko nije probao - rekao je Petković pa prokomentirao drugi gol:

- To su pogoci koji mi fale, kada uguraš loptu u prazan gol

Atmosfera?

- Vrhunska. Ništa negativno nismo osjetili, publika se izdignula iznad klubova.

>> Pogledajte što je rekao Nikola Vlašić, autor videa: Marko Pavić

Nikola Vlašić je dodao:

- Pokazali smo da je poraz u Mađarskoj bio samo loš dan. Hrvatska je danas pokazala kvalitetu.

Utakmicu je prokomentirao i Dejan Lovren.

- Fantastično je bilo igrati u Splitu nakon četiri godine stanke. Lijep je doživljaj, sve je bilo super i nije bilo nikakvih problema. Da je teren bio malo bolji, možda bismo još ljepše igrali. No, sve se da popraviti. Hvala navijačima, bilo je prekrasno. Svima nam ovo puno znači i trebamo ovako nastaviti jer imamo veliku šansu izboriti prvo mjesto - rekao je Lovren pa se osvrnuo na Wales:

- Mi zaslužujemo respekt i uvijek tražimo pobjedu. Neće biti lako, očekujemo veliku borbu. Nismo o njima razmišljali uoči utakmice, sad ćemo se pripremiti za njih.

Komentara 42

PR
Princeza
00:01 11.10.2019.

Luka Hrvatski genije

TH
than
23:59 10.10.2019.

Kamo sreće da je ovako nešto moguće i bez silne policije. Jednostavno ne mogu vjerovati da postoje neki, sitne duše, koji će sve učiniti da naprave neku glupost i spriječe ljude da uživaju u nečemu što bi trebalo biti normalno.. Inače sve čestitke. Kako na igri tako i na atmosferi na stadionu.

ZL
ZlatkoRibaric
06:09 11.10.2019.

Modriću ovacije u Splitu, jugoorjuna na aparatima, Dražen Lalić (¨"dabog da sve izgubili") zavrsio sinoć na hitnoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije