Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI TRENER REALA

Modrić: Kada Zidane priča, svi ostali šute

Luka Modrić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
14.01.2016.
u 17:43

– On je bio sjajan nogometaš i mislim da će biti veliki trener. Bio je jedan od najboljih igrača u povijesti i to sigurno pomaže kada uđe u svlačionicu punu zvijezda. Nadam se da ćemo uskoro bolje igrati – rekao je Modrić.

Luka Modrić iznimno cijeni svojeg novog trenera Zinedinea Zidanea koji je preuzeo klupu Real Madrida nakon otkaza Rafaelu Benitezu.

– On je bio sjajan nogometaš i mislim da će biti veliki trener. Bio je jedan od najboljih igrača u povijesti i to sigurno pomaže kada uđe u svlačionicu punu zvijezda. Nadam se da ćemo uskoro bolje igrati. U prvom poluvremenu protiv Deportiva igrali smo jako dobro i nadam se da ćemo tako nastaviti – rekao je Modrić za engleske medije.

Zidane je bio pomoćnik dok je Real vodio Carlo Ancelotti.

– Bila je to sjajna sezona. Kada Zidane govori, svi ostali šute – izjavio je Modrić koji je nedavno rekao da je dobro što je klub smijenio Rafaela Beniteza.

Španjolski mediju napominju da prijateljstvo Zizoua i Modrića traje još od Ancelottijeve ere. Zidane ima visoko mišljenje o hrvatskom veznjaku, prije godinu dana uvrstio ga je u svoju idealnu momčad.

>> Zidane zvijezdama dao do znanja da je Modrić glavni!

Komentara 3

MH
mrtav-hladan
19:17 14.01.2016.

kad ce ti vi zvijezde poceti igrati za nasu hrvatsku ... fuj novinari V Lista smeće

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
08:00 15.01.2016.

A dam imaju kao trenera Janeza Kek{eca} svi bi umirali od smijeha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije