Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakve pohvale!

'Luka Modrić je genijalan, vjerojatno i najbolji s kojim sam ikad igrao!'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
20.06.2017.
u 09:51

Ne postoje riječi kojima se može opisati koliko je dobar, rekao je Walker

Desni bek Tottenhama Kyle Walker odredio je pet najboljih suigrača s kojima je nastupio tijekom karijere. Za službenu stranicu Premiershipa napravio je listu, a mjesto na njoj pronašao je i hrvatski reprezentativac Luka Modrić.

Njih su dvojica dijelila svlačionicu u Spursima, a tada je Luka bio jedan od najboljih igrača cijelog engleskog prvenstva, zbog čega je zapeo za oko skautima madridskog Reala.

– On je mađioničar. On je jedan najboljih, ako ne i najbolji s kojim sam imao priliku igrati i trenirati – kazao je Walker pa dodao:

– Ne postoje riječi kojima se može opisati koliko je dobar.

Svoje mjesto na listi Walkerovih najboljih suigrača još su pronašli i Hugo Lloris, Ledley King, Harry Kane i Gareth Bale, za kojega je rekao da je "superčovjek".

Luka Modrić
1/22

Modrić je u Tottenham stigao 2008. godine iz Dinama i tamo se zadržao četiri sezone te je odigrao 127 utakmica i postigao  13 pogodaka te oduševio struku, medije i navijača na Otoku.

Komentara 11

HR
Hrvatska
10:12 20.06.2017.

Luka je kralj!

MO
mobitel20
10:07 20.06.2017.

Ma 'ta ce Walker ! Alac ,aca holiga ,flekasti i ekipica imb.ex jugonacionalista sve znaju bolje...a da je Modric pod optuzbama za pronevjeru kao Messi i Ronaldo oni bi ga priveli do jazovke ili hude jame. Jer toliko "vole Hrvatsku". Toliko je vole i toliko su dosljedni da im nimalo ne smeta raditi za pravomocno osudjene utajivace poreza ! Nonsens! Toliko im je stalo do "zajednicke blagajne"...Argentinci i Portugalci zrakoplovne luke daju po njima dvojici a kod nas juginacionalisti koriste frustracije nas hajdukovaca pa podmecu "mu.da za bubrege" provodeci perfidnu kampanju protiv ,u svijetu prepoznatih, hrvatskih uspjesnika...Za njih, Frljic pronosi "slavu" Hrvatske, zbog njega ce 100 tisuca turista prelomiti da od vise izbora, izaberu Hrvatsku. Tko ne vidi da je ovdje ulog puuno veci , neka slobodno ide na daljnje instrukcije jugonacionalistickoj ekipici oko indexsasa , filozofskog i politologije...

TP
tugomir.pokas
11:57 20.06.2017.

Ronaldova izjava o Modriću izgleda na Modrićevo svjedočenje u Osijeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije