Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Luka Modrić iznenada ispao iz momčadi, Real objavio da ima tešku prehladu

Luka Modrić
Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
06.11.2021.
u 22:33

- Modrić neće biti na raspolaganju treneru Ancelottiju za večerašnju utakmicu. Luka je bio među pozvanima, ali otpao je zbog teške prehlade - objavio je Real dva sata prije utakmice.

Hrvatska reprezentacija u ponedjeljak se okuplja uoči posljednje dvije kvalifikacijske utakmice za plasman na Svjetsko prvenstvo, a upitno je hoće li u Zagreb stići kapetan Luka Modrić.

Naime, Real Madrid večeras igra protiv Rayo Vallecana i očekivalo se da će Modrić igrati u toj utakmici. No, hrvatski veznjak otpao je u posljednji trenutak i umjesto njega igra Eduardo Camavinga.

- Modrić neće biti na raspolaganju treneru Ancelottiju za večerašnju utakmicu. Luka je bio među pozvanima, ali otpao je zbog teške prehlade - objavio je Real dva sata prije utakmice.

Podsjećamo, Hrvatsku u četvrtak čeka susret s Maltom, a onda će u subotu na Poljudu ugostiti Ruse. Taj će susret po svemu sudeći odlučiti tko iz naše skupine ide izravno na SP, a tko će morati u teške dodatne kvalifikacije.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore


 

Ključne riječi

Komentara 3

RO
roland
08:11 07.11.2021.

Luka ima ozbiljne godine! U Realu je u samom trenažnom procesu velika konkurencija, a na utakmici imaš krediti da izgubiš nekoliko lopti u predaji, dok je s druge strane imperativ da oduzmeš nekoliko lopti, proslijediš asistenciju, izbaciš suigrač u šansu.., a softverski sustavi analiziraju i seciraju svakog igrača. U ovom statističkom dijelu Luka je u laganom padu, no još je uvijek nedodirljiv. Mislim da će morati bitno smanjiti broj utakmica. Ako odemo u Katar, neće moći svaku utakmicu u skupini odigrati 90 minuta.

DU
Deleted user
01:03 07.11.2021.

A da nije koronko u djiru !

DM
drazen.muhvic
07:18 07.11.2021.

Nije viroza, nije corona! Upalio mu se deltoidni mišić od stalnog nošenja lojtre...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije