Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suigrači na odmoru

Luka Modrić i Sergio Ramos na večeri u Dubrovniku

Sergio Ramos u društvu djevojke Pilar Rubio
Foto: Instagram
1/12
06.07.2016.
u 22:05

Dvojica igrača družila su se na večeri u dubrovačkom restoranu Portrait te se fotografirali sa chefom Jeffreyjem Vellom

Hrvatska i Španjolska ispale su s Eura, pa su klupski suigrači madridskog Reala Luka Modrić i Sergio Ramos otišli na odmor.

Dvojica igrača družila su se na večeri u dubrovačkom restoranu Portrait te se fotografirali sa chefom Jeffreyjem Vellom.

Sergio Ramos večer u Dubrovniku proveo je u društvu djevojke Pilar Rubio. – Magična večer u gradu iz bajke – opisao je nogometaš grad. 

Španjolka Pilar Rubio po zanimanju je novinarka i voditeljica, a s Ramosom je u vezi četiri godine. Imaju dva sina – Sergija i Marca. 

 

Noche mágica en una ciudad de cuento. / A magic night in a fairytale city. Dubrovnik! ❤💜 @pilarrubio_oficial

A photo posted by Sergio Ramos (@sr4oficial) on

 

 

Primera noche superada. ¡Familia feliz! / First night over. Happy family! 👩👨👦👶 #Pasiónpormifamilia

A photo posted by Sergio Ramos (@sr4oficial) on

 

 

 

"Večeras smo imali posebne goste. Hvala Luka Modrić i Sergio Ramos što ste nas posjetili", poručili su iz restorana na Instagramu.

"Najbolji s najboljima- Luka Modrić i Sergio Ramos s našim Jeffreyjem Vellom u Portrait Dubrovnik by Jeffrey Vella. Hvala Luka i Sergio što ste bili dragi gosti, vidimo se opet", napisali su na Facebooku.

>>Pogledajte gdje se Luka Modrić i Darijo Srna odmaraju uoči nove sezone

Komentara 16

HO
Hodajucalaz
00:39 07.07.2016.

Luka samo uzivajte u Hrvatskoj Hrvati ce uzeti stvar u svoje ruke i riješiti se terorista i huligana iz politike koji ih podrzavaju.

HO
Hodajucalaz
00:37 07.07.2016.

Sreca nije znao Ostoja i Podrepić bilo bi razbijanja od "nezadovoljnih navijača" terorista!!!!

IB
Ivan_bol
09:08 07.07.2016.

Ajmo malo se zafrkavat. Pa Mamic nije samo najbolji maneger koji prodaje igrace, nego i najbolji promotor Hrvatskog turizma. Njegova -djeca- igraci u nasu zemlju dovode zvijezde.... Iskreno koja je to reklama i korist za nasu zemlju. NAsuprod huliganizmu............ Je.. Je ovaj komentar zafrkancija ali je imak tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije