Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISILNI ODMOR

Luka Modrić i Ante Budimir još uvijek čekaju negativne testove na koronavirus

Reuters
21.12.2021.
u 08:05

- I dalje se nalazi doma sa simptomima prehlade. Za pretpostaviti je da neće putovati u Bilbao.

Dva hrvatska reprezentativca koji igraju u Španjolskoj utakmice svojh klubova u prošlom kolu gledali su kod kuće. Naime, Luka Modrić bio je pozitivan nakon što je imao malo povišenu temperaturu. No, samo dva dana kasnije novi test pokazao je da je negativan i u Real Madridu ni sami znali što učiniti.

- Zbog Modrića i ostalih slučajeva u budućnosti, konzultiramo se s vodstvom La Lige i zdravstenim dužnosnicima kako bi bile jasne mjere vezane za zaražene igrače - rekli su u Realu.

Odlučeno je da Modrić propusti susret s Cadizom koji je završio s razočaravajućih 0:0, a neće ga biti ni u sljedećem susretu.

- I dalje se nalazi doma sa simptomima prehlade. Za pretpostaviti je da neće putovati u Bilbao - kažu u Realu.

Osobe zaražene koronom, u Španjolskoj moraju provesti deset dana u karanteni, a potom napraviti PCR test. Ako je test tada negativan smiju nastaviti s aktivnostima.

Svoj novi test čeka i Ante Budimir, nogometaš Osasune imao je 'rubni' test, na granici pozitivnog i negativnog. Zbog toga nije igrao u 0:1 porazu od Getafea, a kako Osasuna u ovoj kalendarskoj godini više nema utakmica, može mirno čekati da prođe vrijeme izolacije.

 

Komentara 1

TA
Tajg
09:08 21.12.2021.

Imaju obojica male stanove, trebaju susjedi imati strpljenja kad ova dvojica napucavaju loptu, radi se o vitalnih nacijonalnim interesima. Nemojte njima reći da će struja, grijanje do ljeta duplo poskupiti,kako će oni ? Inflacija mjesečno 5 prozenata sa godišnje 122 mjeseci je velika brojka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije