Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCJENE VATRENIMA
Povratak na članak

Kako su igrali? Dva su imena obilježila veliku pobjedu nad Ukrajinom

Kramarić je zabio dva pogotka i srušio Ukrajince.

Komentari 57

DU
Deleted user
09:41 10.10.2017.

Davno nije bilo vidjeti ovakvog Modrića, kakav dribling, kako lomi protivničke igrače..Šteta što nije uvijek ovako raspoložen.. Možda hrvatskoj reprezentaciji treba za svaku utakmicu šok terapija - mijenjati izbornika..Svaku novu utakmicu, pa po redu..

VL
DU
Deleted user
09:46 10.10.2017.

Moram još spomenuti Rakitića, nema ga nigdje, a onda onako istrči sa svoje polovice na protivničku, dok svi ostali se premještaju, te dade onakav pas na prvu za Kramarića, trenutak genijalnosti, nema što..To mogu samo veliki znalci..

VL
BU
Bubalamala
09:35 10.10.2017.

Bilo je odlično naročito ako se uzme u obzir pod kakvim uvjetima je stvorena ta toliko važna pobjeda. U prvom poluvremenu pripremali igru kojom ćemo u drugom totalno nadigrati domaćina i smiriti prepun stadion. Svi su dali sve od sebee i zato im veliko hvala.

VL
MA
..Marsijanac
16:00 10.10.2017.

Andrej Kramaric je odigrao maestralno. U prvom poluvremenu , "kad ga se nije vidjelo", zatvorio je ukrajinskog lijevog beka , njihivog treceg najboljeg igraca. Taj je slican Srni. Kazu piskarala da Hrvatska nije igrala dobro u prvom poluvremenu.Glupost. Pa nije Ukrajina macji kasalj i uz huk 70,000 navijaca bili su prilicno opasni. ( usporedite bijedu od navijaca u Rijeci). Rijeka i Split nebi smjeli vidjeti repku barem 5-6 godina.

VL
RO
rokoxy1
10:32 10.10.2017.

pohvale KRAMARICU, Modricu,Rakiticu i svakako nesmjemo zaboraviti LOVRENA !

VL
Avatar MK
MK
10:10 10.10.2017.

Ovo je najveci poraz Ukrajine na domacem terenu u kvalifikacijskim utakmicama nakon 14.11.2001, kada su izgubili protiv Njemacke 4:1... U skorom 16 godina, to je najgore sto se njima u kvalifikacijama dogodilo na domacem terenu - o tome valja razmisliti... Hrvatska se opet vratila na stare staze, najkasnije nakon drugog poluvremena u Kievu. Bravo Vatreni!!!

VL
BO
boris48astrid
13:44 10.10.2017.

orlando konjina idi bre u srbiju pa tam kmeči

VL
HH
HRVOJE.HORVAT.plemeniti
10:46 10.10.2017.

Modrić i Mandžukić kaa dolje, čista 10ka... Raketa se iskupio onom asistencijom inače srednja žalost, ni blizu kako igra u klubu. Perišić totalno razočarenje cijele ove kvalifikacije, bolje je Pivarić odigrao obje zandnje utakmice od njega

VL
RO
rokoxy1
10:08 10.10.2017.

Kramarica ponekad gledam u Hoffenheimu zato sto stanujem 30ak km od stadiona super igrac super tip , razigrava dobro ekipu igra ciste pasove i navrijeme i uvijek ponekad iznenadi sa dobrom zavrsnicom ponasanje perfektno primjerno .

VL
Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
11:31 10.10.2017.

Unatoč pobjedi ostaje činjenica da se vidi da se mi ne znamo ni protiv prosječnih ekipa branit, ko obezglavljene muhe smo! Napad nam se također svodi na guranje na bok pa APP ako prođe prođe lopta nekom na glavu il po podu na nogu i to je sva naša "kreativnost" u napadu! Kad pridodamo tome da su neki zasičeni igranjem za repku, tada vidimo da nedostaje vatre,krvi na terenu i potrebno je 3-4 mlađa igrača uvest! Meni Pivarić,Manđukić,Lovren,Badelj,Rakitić nebi bili nu prvih 11! Tomećak na lijevi bok što je nekad igrao i ljevak je,Kramarić i iza njega Kaliniić u napadu,Vida-Ćorluka obrana (zamjena Jedvaj), Pašalić umjesto Badelja a Rog umjesto Rakitića!

VL
LA
lakočemo
08:45 10.10.2017.

Bravo za gospodina trenera i bravo za naše decke,tocno sam predvidjeo da će kramaric raditi dar mar samo ako mu se da prilika ,mali je metak i željan dokazivanja tako da ćemo vidjeti još mnogo toga (golova) od njega,,,,,,,,sretno dečki,,,,

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
12:15 10.10.2017.

Naši su igrali jedno (drugo) poluvrijeme, ozbiljno i sa srcem. Da su tako igrali ranije, ne bi nam sad trebale dodatne kvalifikacije (koje su stresne, opasne i dvojbene). Nepotrebno uzrujavanje!

VL
DU
Deleted user
09:15 10.10.2017.

Pivarić bolje nego Vrsaljko.

VL
MA
Magnificus
12:30 10.10.2017.

rakitić je previsoko ocijenjen, osim te jedne lopte, nije odigrao ništa drugo...protiv finaca je bio igrač manje na terenu, isto i protiv islanda, turske, kosova... no i perišić je bio jednako loš zadnjih 5 utakmica. jedino modrić je kvalitetna konstanta i bio je najbolji na terenu.... vrsaljko je bio lošiji od pivarića. kramarić osim ta 2 gola (svaka čast za prvi, drugi bi svatko zabio) nezamjetan. nema razloga za euforiju jer da su ukraijnci zabili samo jednu od one 3-4 prilike potopili bi nas kao podmornicu

VL
KH
Khala
10:04 10.10.2017.

Stvarno ne znam temeljem kojih kriterija ste davali ocjene?! Modric daleko ispred svih, motor ekipe, Badelj odlican, Vida odlican, Kramaric odlican. Rakitic bezidejan - vrhunska asistencija, Perisic ispodprosjecan, Vrsaljko standardno ispodprosjecan. Ostali solidni. Dalic 12.igrac, svaka mu cast na vodjenju tekme!

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:55 10.10.2017.

Hvala Bogu da nama je europski trenerski mag Matjaž Kek od našeg tada zapuštenog balkanskog dečka Andreja Kramarića napravil igračinu .

VL
FI
fiberglas
10:31 10.10.2017.

Meni je Vrsaljko najviše počupao živaca. i u prošloj utakmici i u ovoj. Zašto čovjek ne poradi na preciznosti dodavanja i primanja lopte? A učinilo mi se da i nije uvijek u ˙˙utakmici´´. Inače, dečko je perspektiva.

VL
Avatar VIVAESPANA
VIVAESPANA
08:54 10.10.2017.

imam utisak da su vas pustili...toliko im se ne ide u Rusiju, kod " mrskog okupatora"

VL
DU
Deleted user
11:23 10.10.2017.

Naravno orlando da slavimo pa nije mala stvar za nas srbe plasirate se u završnicu hrvati su naučeni na to !

VL
PA
pajokola1
09:11 10.10.2017.

Sve kreće od trenera, svaka čast igračima ali ovdje se vidjela i ruka trenera, čovjek me oduševio , bacio je van Pivarića i Brozovića ,i tako time odmah pojačao reprezentaciju, jer ono što je Vrsaljko defanzivno uradio na toj stranini Pivarić nije u svojih deset utakmica, još da Vrsaljko nauči centrirati bio bi top igrač. Vida je malo plivao oko Konopljanke jer je daleko stajao od njega,nije on baš za tu poziciju, treba razmisliti o mogućnosti da u budućnosti bekove pokriju- desno Jedvaj (Vrsaljko ) a lijevo Leovac (u nuždi opet Vrsaljko) , čak bi možda trebalo razmisliti i o Ćirinoj fori iz Francuske kad je na beka stavio Stanića, jer mislim da bi Mandžo bio idealan na lijevom beku, prvo zbog činjenice da ima moć trčanja , borben je, brz kad treba, a par puta je pokazao u Juventusu da ima i krasnu dugu i preciznu loptu ???stoperi obavezno Vida i Lovren , ( kako je samo Lovren proigrao Rakitića dugom loptom kod drugog gola, svaka čast ) iako je i Mitrović korektno odradio posao.i mora biti tu ako zatreba, Raketa nek igra ovo što igra, Modrić isto, iako Kramarića svi hvale , mislim da je premekan u duel igri i spor, ali ima dvije stvari vrhunske, nos za gol i dobru tehniku, i zato mora igrati i mora ga se trpiti. Perišić se trudi ali ga ne ide, na toj poziciji može igrati i Kova , znači kombinirati njih dvojicu pa tko se pokaže bolji . Brine Subašić, koji ne ulijeva baš povjerenje, a Badelj je bio korektan.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.