Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČASNI ČLAN

Luka Dončić dobio još jedno veliko priznanje, ovaj put 'kod kuće'

NBA: Dallas Mavericks at Portland Trail Blazers
Soobum Im/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.03.2021.
u 23:45

Prema priopćenju kluba, riječ je o dvoje svjetski poznatih sportaša koji predstavljaju principe kluba i koji redovito izražavaju svoju povezanost s Real Madridom.

Španjolski klub Real Madrid, na čelu s predsjednikom Florentinom Perezom, imenovao je španjolskog reli vozača Carla Sainza i slovenskog košarkaša Luku Dončića počasnim članovima.

Prema priopćenju kluba, riječ je o dvoje svjetski poznatih sportaša koji predstavljaju principe kluba i koji redovito izražavaju svoju povezanost s Real Madridom.

Carlos Sainz legenda je i jedan od najvećih španjolskih sportaša u povijesti. Među njegovim izvanrednim uspjesima su dva naslova svjetskog prvaka u reliju i tri pobjede na reliju Dakar.

Luka Dončić jedan je od najboljih igrača NBA lige, koji je većinu znanja stekao u Real Madridu. U klub je došao s trinaest godina i osvojio je sedam naslova u 216 utakmica - Euroligi, klupskom interkontinentalnom prvenstvu, tri španjolska prvenstva i dva kraljevska kupa, navodi madridski klub u priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije