Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo počinje pripreme

Luisa Ibaneza zove Boca, Matel na čekanju

'03.08.2011., stadion u Maksimiru, Zagreb - Druga utakmica 3. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - HJK Helsinki. Luis Ibanez. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
07.01.2015.
u 08:00

Zoran Mamić može postati prvi trener bez poraza u Kupu i prvenstvu u jednoj sezoni

Dinamo je objavio popis od 30 igrača s kojima će danas početi pripreme. Na popisu, očekivano, nema najboljega igrača Soudanija, koji se u Alžiru priprema za Afrički kup nacija, dok je naveden Portugalac Wilson za kojega se nagađa da će ove zime napustiti Dinamo.

Evo kompletne liste: Eduardo, Ježina, Mikulić (vratari); Pinto, Boras, Šimunović, Addy, Taravel, Sigali, Pivarić, Musa (braniči), Andrijašević, Antolić, Machado, Hodžić, Ademi, Husejinović, Gonçalo, Ćorić, Vukojević, Brozović (vezni), Gojak, Çekiçi, Fiolić, Henriquez, Fernandes, Wilson, Pjaca, Olmo i Čop (napadači).

Musa prijeti Pivariću

Od novih imena pozornost privlače Bosanci, 17-godišnji Gojak (jesen proveo na posudbi u Olimpicu) i oporavljeni 20-godišnji Hodžić, Albanac Endri Çekiçi (zvijezda Dinama II.) te Španjolac Dani Olmo, dečko bez ijednoga službenoga nastupa za plave. Katalonac još čeka dozvolu Fife.

Mario Musa (24) bit će konkurencija Pivariću na poziciji lijevoga braniča, dok je desni branič Ivo Pinto još neko vrijeme bezbrižan budući da još nije završen posao s Rumunjem Alexandruom Matelom iz Astre. Dečko još od ljeta nema nijedan nastup jer se razišao s klubom, spreman je doći odmah u Dinamo, no ima ugovor do ljeta u Rumunjskoj i gazda ga ne pušta. Inače, riječ je o reprezentativcu sa 13 nastupa i vjerojatno bi za Dinamo bio pojačanje...

Zagreb pa Rovinj

Kad smo već kod braniča, Luis Ibañez raskinuo je s plavima i na odmoru u Argentini bira između nekoliko opcija za nastavak karijere. Najnovija je i najatraktivnija – povratak u matični klub Boca Juniors!

Ovo će za trenera Zorana Mamića biti proljeće ganjanja rekorda. Može postati prvi Dinamov trener bez poraza u čitavoj sezoni u Kupu i prvenstvu (Superkup je izgubio). Čekaju ga još 23 utakmice (ili 21, jer u rasporedu su i dvije utakmice s Hajdukom, a ne zna se hoće li se pojaviti) u kojima će konstruirati momčad za novi pokušaj u Ligi prvaka.

Plavi će četiri dana trenirati u Zagrebu, potom se sele u Rovinj, a završni dio priprema odradit će u La Mangi.

>>Dinamo kreće s pripremama, ima i nekih novih igrača!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije