Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotov je odmor

Dinamo kreće s pripremama, ima i nekih novih igrača!

Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
06.01.2015.
u 16:20

Trener Modrih Zoran Mamić i njegovi pomoćnici u srijedu će na prvoj prozivci imati 30 igrača. Među igračima je bivši kapetan Lokomotive Mario Musa koji se u zimskom prijelaznom roku priključio aktualnim prvacima

Nakon nešto više od tri tjedna zasluženog odmora stručni stožer i igrači Dinama u srijedu, 7. siječnja, u 10 ujutro vraćaju se treninzima. Modre u prva četiri dana u Zagrebu čeka naporan ritam, a potom ekipa u nedjelju odlazi u Rovinj, piše GNK Dinamo.

Dinamo treningom u srijedu kreće s pripremama za nastavak sezone. Trener Modrih će na prozivci imati čak 30 igrača, a momčad nakon četiri dana treninga u Zagrebu odlazi na pripreme u Rovinj.

Trener Modrih Zoran Mamić i njegovi pomoćnici u srijedu će na prvoj prozivci imati 30 igrača. Među igračima je bivši kapetan Lokomotive Mario Musa koji se u zimskom prijelaznom roku priključio aktualnim prvacima dok na pripreme neće ići Hilal Soudani koji se s Alžirom priprema za nastup na Kupu nacija. Kao i obično, prvoj momčadi su i ovoga puta priključeni sjajni mladići iz naše nogometne škole Ivan Fiolić i Endri Čekići dok se s posudbe vratio talentirani BiH reprezentativac Amer Gojak.

Popis igrača:

vratari: Eduardo, Ježina, Mikulić

braniči: Pinto, Boras, Šimunović, Addy, Taravel, Sigali, Pivarić, Musa

vezni:  Andrijašević, Antolić, Machado, Hodžić, Ademi, Husejinović, Gonçalo, Ćorić, Vukojević, Brozović

napadači: Gojak, Čekići, Fiolić, Henriquez, Fernandes, Wilson, Pjaca, Olmo i Čop.

Ekipa će u prva četiri dana u Zagrebu odraditi čak osam treninga i brojna testiranja, a potom se u nedjelju zaputiti prema Rovinju gdje će ostati tjedan dana.

>>Brozovića želi Dinamo Kijev, Milan odustao

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
18:00 06.01.2015.

Ajmo šampioni u nove pobjede. Volim te Dinamo.

DI
dinamojavolim1
23:35 06.01.2015.

uvijek samo dinamo

CA
carpediem
19:28 06.01.2015.

kao Dinamovac zelim Dinamu da osvoji prvenstvo ali ova sezona je promasena jer Dinamo nije prizimio u Europi a jos katastrofalna igra u Europi samo jedno kaze mamic odlazi iz Dinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije