Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK BARCELONE

Suarez: Morao sam gurati loptu kroz noge jer mi je to bila jedina opcija

PSG - Barcelona
Reuters
15.04.2015.
u 23:24

- Ne smijemo podcijeniti PSG. U nogometu nikad ne znaš što se može dogoditi. Oni imaju kvalitetne igrače i uzvrat će biti zanimljiv - rekao je Surez.

Luis Suarez prvo je ime u pobjedi Barcelone nad PSG-om (3:1) u Parizu. Urugvajac je u prva četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka bio dvostruki strijelac, a kod oba gola je progurao loptu kroz noge Davidu Luizu.

- Morao sam to napraviti jer su "tuneli" bili jedina opcija koju sam imao.

No, napadač Barcelone kaže da ništa nije gotovo.

- Ne smijemo podcijeniti PSG. U nogometu nikad ne znaš što se može dogoditi. Oni imaju kvalitetne igrače i uzvrat će biti zanimljiv.

Trener Barcelone Luis Enrique se slaže sa Suarezom.

- Sada se moramo dobro spremiti za uzvrat. Ne smijemo dozvoliti bilo kakvo iznenađenje - rekao je Enrique pa prokomentirao utakmicu:

- Odigrali smo sjajno u obrani i napadu. Kod njihovog gola nismo imali sreće.

>> Suarez se narugao Luizu i odveo Barcelonu na prag polufinala, Rakitić igrao 74 minute

Komentara 5

IK
Ikonoklast
00:23 16.04.2015.

Luiz se nakon ovog moze samo uvatit metle...ako i ona nije predobra za njega. Ovakvu partiju nisam vidija jos od Jurice Buljata.

Avatar flame
flame
23:43 15.04.2015.

David Luiz i Thiago Silva- dvojica najprecjenjenijih obrambenih igrača u povijesti nogometa! Ono što su im napravili Nijemci nije bio samo loš dan...

TM
Tim_Minchin
10:14 16.04.2015.

najjaci mi je bio Luiz nedavno kad je izjavio "mislim da danas vrijedim vise od 50m eura" hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije