Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PONOSAN SAM'

Luis Ibanez: Bio sam kapetan u Dinamu, ali je traka u Zvezdi jedno od najvećih priznanja u karijeri

Luis Ibanez
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
28.03.2016.
u 17:43

- Dobio sam veliko priznanje, jedno od najvećih u karijeri, iako sam nosi traku u Dinamu... Ovdje se ne osjećam kao stranac. Poznajem jezik, brzo sam se navikao na klub - rekao je Ibanez.

Nekadašnji lijevi bek Dinama Luis Ibanez igra odlično u Crvenoj zvezdi, a nedavno je u prijateljskoj utakmici u Bijeljini po prvi put nosio kapetansku traku.

- Bio sam šokiran kada su mi članovi stručnog stožera rekao da ću biti kapetan. Nisam mogao vjerovati, pravi šok. Ipak je ovo ogroman klub, ozbiljna tradicija. Ponosan sam, pogotovo što sam predvodio momke koji pišu povijest ovdašnjeg nogometa - rekao je Ibanez za Mozzart Sport.

Ibanez se nametnuo kao jedan od vođa u Zvezdi.

- Dobio sam veliko priznanje, jedno od najvećih u karijeri, iako sam nosi traku u Dinamu... Ovdje se ne osjećam kao stranac. Poznajem jezik, brzo sam se navikao na klub - rekao je Ibanez.

>> Luis Ibanez: Čačić već ima popis za Euro, a mojega imena nema na njemu

Komentara 37

BR
brčko
18:04 28.03.2016.

života ti, kakav je ovo blesavi članak, može li mi netko objasniti!?!?

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
18:15 28.03.2016.

haha ovdje se ne osjecam kao stranac...poznajem jezik...ovi nasi tzv domoljubi su mu trebali objasniti dok je bio u dinamu da mi nemamo nista zajednicko sa primitivnim srbima a kamoli jezik...blizi su nam madjari od srba...i mi pripadamo regionu saa madjarskom i austrijom...

DU
Deleted user
18:13 28.03.2016.

bas nekoga ti zanimas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije