Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVAČIĆ IGRAO

Ludi engleski derbi: Chelsea u nadoknadi do boda, Mourinho se zamalo potukao

Chelsea - United
Foto: Reuters
1/9
20.10.2018.
u 15:46

- Bili smo bolji, kontrolirali smo utakmicu i šteta je što nismo pobijedili - kazao je Mourinho kritiziravši suca zašto je produžio utakmicu čak šest minuta.

U derbiju devetog kola engleskog nogometnog prvenstva Chelsea i Manchester United su na Stamford Bridgeu odigrali 2:2, a domaćin je izjednačio u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Domaćin je poveo u 21. minuti golom Antonia Rudigera, no United je u nastavku susreta okrenuo rezultat golovima Anthonyja Martiala (55, 73). Kada se već činilo kako će United slaviti u Londonu Ross Barkley je u šestoj minuti nadoknade zabio za 2:2. Bila je to akcija u kojoj su bluesi tri puta prijetili vratima Davida de Gee, ali je tek Barkley ugurao loptu u mrežu. Prije njega pucao je David Luiz uzdrmavši vratnicu, u nastavku akcije Rudiger je pucao glavom, De Gea je obranio, a Barkley odbijanac pospremio u gol.

Mateo Kovačić je započeo utakmicu u sastavu Chelsea, a umjesto njega u igru je u 69. minuti ušao Barkley. Nakon što je domaćin izjednačio jedan od Sarrijevih pomoćnika je pogodak proslavio ispred Unitedove klupe dobacivši nešto Mourinhu nakon čega je nastala velika gužva i umalo tučnjava. Morali su intervenirati zaštitari kako bi smirili napetu situaciju.

- Bili smo bolji, kontrolirali smo utakmicu i šteta je što nismo pobijedili - kazao je Mourinho kritiziravši suca zašto je produžio utakmicu čak šest minuta.

- Nije mi jasno gdje ih je našao.

Chelsea je ovim susretom produžio niz bez poraza na svom terenu na čak 65 utakmica u kojima je vodio na poluvremenu.

Chelsea vodi na ljestvici sa 21 bodom, bod manje, ali i utakmicu manje imaju Manchester City i Livepool, dok Arsenal i Tottenham imaju po 18 bodova i također utakmicu manje. ManU je osmi sa 14 bodova.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Komentara 2

DU
Deleted user
18:52 20.10.2018.

Opet ovo .upo derište čija cena svakim danom sve više pada i pada NAJGLUPLJI CRVENI KARTON IKADA: Milinković-Savić zaradio dva žuta kartona u jednom minutu, a kada vidite zašto NEĆE VAM BITI DOBRO 😂😂😂😂

SA
Sale77
19:05 20.10.2018.

Vidim nije ni tebi dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije