Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovren igrao

Ludi derbi Arsenala i Liverpoola: Četiri gola pala u pet minuta!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.12.2017.
u 23:15

Milan Badelj igrao je do 88. minute za Fiorentinu koja je kod Cagliarija slavila sa 1:0.

U derbinju 19. kola engleskog nogometnog prvenstva Arsenal i Liverpool su u odličnoj utakmici podijelili bodove odigravši 3-3 (0-1).

Gosti iz Liverpoola u potpunosti su nadigrali domaćine u prvom poluvremenu i na odmor otišli s vodstvom od 1-0 koje im je oisgurao Coutinho (26). Početkom nastavka Salah (52) je povisio na 2-0, ali nakon tog pogotka Liverpool je previše opustio pa je Arsenal odmah minutu potom smanjio na 1-2 preko Alexisa Sancheza (53). Xaka (56) je fantastičnim pogotkom s više od 20 metara vrlo brzo poravnao na 2-2, a kompletni preokret u razmaku od samo pet minuta dovršio je Ozil (58) koji je elegantno završio sjajnu akciju domaćih. Ipak, gostima je bod spasio Firmino (71).

Dejan Lovren
1/13

Dejan Lovren odigrao je čitavu utakmicu za Liverpool koji je ostao četvrti sa 35 bodova, jednim više od petog Arsenala.

Na vrhu je Manchester City sa 52 boda, drugi Manchester United je na 41, a treći Chelsea na 38.

 

Sve ostale utakmice 19. kola na progtramu su u subotu, a sastaju se Everton - Chelsea, Brighton and Hove Albion - Watford, Manchester City - Bournemouth, Southampton - Huddersfield Town, Stoke City - West Bromwich Albion, Swansea City - Crystal Palace, West Ham United - Newcastle United, Burnley - Tottenham Hotspur i Leicester City - Manchester United. 

U obje utakmice 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva igranima slavili su gosti, Bologna je u Veroni nadigrala Chievo sa 3-2 (1-1), dok je Fiorentina u Cagliariju bila bolja od istoimenog domaćina sa 1-0 (0-0).

U Veroni je Bologna vodila sa 1-0 i 2-1, no Chievo je uspijevao izjednačavati, ali na treći gol gostiju u 90. minuti domaći više nisu stigli odgovoriti. Dvostruki strijelac za Bolognu bio je Destro (4, 90), a jedan je pogodak postigao Verdi (50). Za Chievo su precizni bili Inglese (32) i Cacciatore (85).

Bruno Petković ostao je na klupi Bologne koja je ovom pobjedom stigla na 10. mjesto sa 24 boda, dok je Chievo 13. sa 21.

Milan Badelj igrao je za Fiorentinu do 88. minute, a gol vrijedan tri boda za njegovu momčad postigao je Babacar (82).

Fiorentina je sada skočila na šesto mjesto sa 26 bodova, dok je Cagliari ostao 14. sa 17. Na vrhu je Napoli sa 42 boda, drugi Juventus ima 41, a treći Inter 40. Ostale utakmice 18. kola na programu su u subotu.

Nogometaši Espanyola u susretu su 17. kola španjolskog prvenstva igranom u petak na svom terenu svladali drugoplasirani Atletico sa 1-0 (0-0). Strijelac za prvi prvenstveni poraz Atletica ove sezone bio je Sergio Garcia u 88. minuti.

Šime Vrsaljko igrao je čitavu utakmicu za Atletico koji je tako propustio priliku smanjiti zaostatak za vodećom Barcelonom, koju u subotu očekuje gostovanje kod najvećeg rivala Reala u Madridu.

Atletico je ostao na 36 bodova, šest manje od Barcelone, a slijede Valencia sa 34 i Real sa 31 bodom. Espanyol je skočio na 14. mjesto sa 20 bodova.

Athletic iz Bilbao je stigao do vrijedne 2-0 (1-0) pobjede na gostovanju kod Betisa u Sevilli pa su se ta dva sastava bodovno poravnali u sredini ljestcice. Prvi pogodak Baski su postigli iz kaznenog udarca preko Raula Garcije (36-11m), a drugi je bio autogol Zoua (85-ag) u samoj završnici.

Athletic je sada 11., a Betis 13. sa po 21 bodom, koliko ima i 12. Leganes.

 

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
23:22 22.12.2017.

salah kolko je dobar toliko i sretan , asistencija i gol od odbitaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije