Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNOSAN POSAO
Povratak na članak

Lovro Majer u deset najvećih transfera Dinama: Evo tko je ispred Modrića na vrhu!

otrebno je znati da su ovo službene vrijednosti transfera prema Transfermarktu, no s obzirom na to da su neki bili i pod pravosudnim istragama, možda su vrijednosti malo drukčije.

Komentari 8

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
02:15 21.08.2021.

Teska vremena , Orsic i Petkovic Ademi su prestari za velike transfere , Ivanusec ije jedini na kojem jos mogu dici veliki novac , prije su s 18 god bili prvotimci a danas Dinamo mora kupovati Misica i Ristovskog Lauritsenaa Nevistica i to za nemali novac , skola presusuje , nema ni novog Gvardiola a ni Majera , iducih god bit ce tesko , narocito ako slucajno ne uzmu HNL titulu

VL
ST
stefj
00:08 21.08.2021.

Jedino Krznar ostaje...

VL
JM
jasminko.mandura
05:34 21.08.2021.

To samo Maminjo umije

VL
VK
vječni krojf
12:21 22.08.2021.

Mnogi potcjenjuju Moldaviju i njihova prvaka Scherifa,ali Moldavija stoji bolje od Hrvatske, prvak ima veći budžet od Dinama,ao stadionu da I ne govorimo.

VL
BL
blekpanther
21:40 21.08.2021.

Rennes klub za Majera? nikad! Volio bih da griješim ali se jako bojim! To mi izgleda kao povratak u Lokomotivu!

VL
DE
Dezider
10:45 21.08.2021.

Prolaz u ligu prvaka donio bi više od prodaje Majera, Dinamo bi bio jači, a Mamići bi ostali na suhom. Ovako njihov potrčko Krznar, predsjednik Barišić i razni Antolići u upravi plešu kako gazda iz Međugorja svira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.