Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNOSAN POSAO

Lovro Majer u deset najvećih transfera Dinama: Evo tko je ispred Modrića na vrhu!

Druga utakmica 3. pretkola UEFA Lige prvaka,  Legia - GNK Dinamo Zagreb.
Matija Habljak/PIXSELL
20.08.2021.
u 23:45

otrebno je znati da su ovo službene vrijednosti transfera prema Transfermarktu, no s obzirom na to da su neki bili i pod pravosudnim istragama, možda su vrijednosti malo drukčije.

Lovro Majer napušta Dinamo i za 12 milijuna eura odlazi u francuski Rennes, s tim da bi plavi mogli dobiti još tri milijuna eura ako se aktiviraju bonusi. Ipak, to je talentiranom veznjaku jedva bilo dovoljno da uđe među deset najvećih transfera u povijesti zagrebačkog kluba.

Naime, na prvom mjestu je Marko Pjaca, koji je za 23 milijuna eura otišao u Juventus, zatim slijedi Dani Olmo, koji je za 22 milijuna eura otišao u Leipzig i na trećem mjestu je Luka Modrić, za kojeg je Tottenham platio 21 milijun eura.

Od nogometaša s kojima je igrao u Dinamu, ispred Majera je uz Olma i Joško Gvardiol, kojeg je također kupio Leipzig - za 20 milijuna eura.

Potrebno je znati da su ovo službene vrijednosti transfera prema Transfermarktu, no s obzirom na to da su neki bili i pod pravosudnim istragama, možda su vrijednosti malo drukčije.

Kompletna lista deset najunosnijih transfera za Dinamo:

Marko Pjaca 23 milijuna € (Juventus)

Dani Olmo 22 (Leipzig)

Luka Modrić 21 (Tottenham)

Joško Gvardiol 20 (Leipzig)

Filip Benković 14,5 (Leicester)

Eduardo Da Silva 13,5 (Arsenal)

Marko Rog 13,5 (Napoli)

Vedran Ćorluka 13 (Man. City)

Lovro Majer 12 (Rennes)

Mateo Kovačić 11 (Inter)

Komentara 8

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
02:15 21.08.2021.

Teska vremena , Orsic i Petkovic Ademi su prestari za velike transfere , Ivanusec ije jedini na kojem jos mogu dici veliki novac , prije su s 18 god bili prvotimci a danas Dinamo mora kupovati Misica i Ristovskog Lauritsenaa Nevistica i to za nemali novac , skola presusuje , nema ni novog Gvardiola a ni Majera , iducih god bit ce tesko , narocito ako slucajno ne uzmu HNL titulu

ST
stefj
00:08 21.08.2021.

Jedino Krznar ostaje...

JM
jasminko.mandura
05:34 21.08.2021.

To samo Maminjo umije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije