Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRALI MEDIJE

Lovrenu je odnos prema Đokoviću bio "okidač", ali ruska invazija nije: "Ostaje u Zenitu!"

03.03.2022.
u 15:31

- U stalnom sam kontaktu s Dejanom. Pitao sam ga da komentira te napise, a on mi je rekao da je informacija da želi otići čista dezinformacija i pokušaj provokacije.

Ruski mediji su uznemirili vodstvo Zenita objavom da zbog agresije na Ukrajinu Dejan Lovren želi napustiti klub i zemlju, no potvrđeno je da u tome nema istine.

- U stalnom sam kontaktu s Dejanom. Pitao sam ga da komentira te napise, a on mi je rekao da je informacija da želi otići čista dezinformacija i pokušaj provokacije - izjavio je direktor Zenita Aleksandar Medvedev.

Potvrđeno je da ne želi otići ni sedam drugih hrvatskih nogometaša. Već su naglasili da se ne žele miješati u politiku. Ujedno, Lovren koji na društvenim mrežama ima mišljenje praktički o svemu, potpuno je utihnuo. Barem javno.

An aerial view shows a residential building destroyed by shelling, as Russia's invasion of Ukraine continues, in the settlement of Borodyanka in the Kyiv region, Ukraine March 3, 2022. Picture taken with a drone. REUTERS/Maksim Levin Photo: MAKSIM LEVIN/REUTERS
Foto: MAKSIM LEVIN/REUTERS

Prozivao je Australiju zbog odnosa prema Novaku Đokoviću bez da je birao riječi, ali činjenica da je u manje od tjedana dana zbog ruske agresije poginulo na tisuće ljudi s obje strane, nije mu bio dovoljan "okidač" za reakciju.

I s profesionalne je strane čudno je da igrači žele ostati u klubovima koji su isključeni iz svih relevantnih europskih natjecanja. Naravno, financijski aspekt u tom je smislu prevaga, a manje izostanak želje za miješanje u politiku ili želja biti kompetitivan.

>>> Torcida podržala Ukrajince

Komentara 30

JU
Jura1050
16:11 03.03.2022.

Bio je poklopac na svakom loncu i skupljao jeftine poene glumatajući moralistu gdje god je stiga . Sad kad se u Europi dešava ogromna ljudska tragedije naš moralista je potpuno zanijemio . Nebi bilo nikakvo čudo i da uskoro ruskom diktatoru da svoju punu potporu .

MO
moroder12
16:36 03.03.2022.

Idi guraj loptu i šuti...

F7
f77777777f
17:18 03.03.2022.

sto ste očekivali od lovrena,da je u pitanju i hr tako bi postupio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije